-
Re: Kobra królewska...
własna hodowla kobr królewskich ciekawe ale jakoś nie wiem czemu nie wierze ... ma jakieś fotki ich ?? jak tak to zapodaj nimi na ssj0@interia.pl
-
Buahahahahahahahha Ophiophagus hannah CB za 100Pln cena 100$ by była nieziemsko smieszna
Tu sie robi coraz ciekawiej na tym forum...............
-
Spoxik, po weekendzie dam znać, co do fotek...
-
Olav załatwisz foto rodziców i młodych to uwierze tak to mam identyczne zdanie co MIDO :]
Ophiophagus hannah CB za 100zł moze bym się pokusił :]
-
Wiesz jak masz za tyle to wezme sobie tak z 5-8 sztuk
Wytnie sie już to ,ze w USA CB O.hannah kosztuje ponad 1000$
A w europie ma sporo ludzi i nawet rozmnażaja ale dawno nie pisano mi po ile są.
-
"Dorasta do 5.5 metra" - cholernie rzadko i napewno nie w terrarium. Natomiast jad kobry królewskiej nie jest tak silny jak innych kobr. Nadrabia to ilością wstrzykiwanego jadu (prawie dwa razy tyle co okularnik). Taka dawka jadu jest wstanie uśmiercić słonia albo 20 ludzi... :-)
Jak tobie i twoim współdomownikom życie nie miłe (nie mówiąc o konsekwęcjach prawnych) to polecam zakupić kobrę królewską!!!!
Co do odjadowiania węży zgadzam się w zupełności z przedmówcami...
-
powoli wagowo zblizam się do słonia , wiec jeśli rzeczywiscie 100zł to biore kilka sztuk
-
Ophiophagus hannah karmiony myszami? powodzenia w hodowli...
-
Jeśli chcesz cos w okolicach 100 - 120 cm to możesz kupić sobie jakiegoś węża właściwego
A co do Kobry to mi sie wydaje nie możliwe ale moge sie mylić. Ale skoro masz taką promocje to tylko pozazdrościć ale wraz z wężem radze kupuić sobie miejscówe na pochówek
-
W Europie maluchy od 300 euro w górę. Dość oryginalny pomysł brać sobie kobrę jako pierwsze zwierzę w terrarium ze względu na niską cenę.
Uprawnienia umieszczania postów