Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: FAQ

Mieszany widok

FAQ

witam!
    ostatnio na forum serwisu terrarium.com.pl dowiedziałem się, ze modzi nie są od pisania FAQ'u o którym była już tyle czasu mowa. oni uważają, że nie ma komu go robić. ja proponuję, żeby swoje pytania dotyczące hodowli, trzymania i opieki nad wężami początkujący hodowcy zamieszczali tu, a później dopisze sie odpowiedzi i FAQ będzie zrobione. myślę, że to dobry pomysł . proszę o pomoc! to wyręczy nas od uciążliwego ciągłego wypisywania takich samych wypowiedzi!!! zjednoczmy się, bo w jedności siła, niech moc będzie z ami i niech stanie się FAQ :P

Re: FAQ

Jestem za!!! Moim zdaniem powinnismy zrobic taka prostą stronke gdzie beda pytania i odpowiedzi. Jak by cos to na majla lub gg, chociarz i posty tez czytam

super!
    proszę wszystkich o przyłączenie się do akcji tworzenia naszego FAQ. a nowi posadacze węży niech wymyślają pytania, albo zadają te, które najbardziej ich nurtują

Ok no to czekam na pytania i możemy ruszać
    Postaram przygotować pare pytań

Pozdrawiam

archiwum się kłania. niedawno był taki pomysł i pytania zostały ułożone. nie wiem czy ktoś nad nimi pracuje, ale chyba tak. "starsi" terraryści też powinni czasem zajżeć do archiwum..

pozdrawiam wujek

pytania można wykorzystać te, co już są, ale trzeba ułożyć odpowiedzi. ja mogę odpowiedzić na te pytania, na które odpowiedź znam, a ktoś, kto zna sie na tym lepiej, niech je skoryguje. mordd tak tryskał zapałem do tworzenia, a jednak nic z tego nie wyszło :/ zdaża sie. trudno. może nam sie uda

a tu jest link do starego wątku
    <a href=http://www.terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=26481&t=26481>http://www.terrarium.com.pl/forum/read.php?f=12&i=26481&t=26481</a>

pozdrawiam

proponuje użyć pytań zawartych w tym wątku, a co do odpowiedzi mogę pomóc. nie są skomplikowane. teraz mam trochę czasu (weekend) to spisze pytania udziele do nich odpowiedzi i zamieszcze tutaj. razem wszystko dopracujemy i gotowe

P.S. faktycznie trzeba samemu się za to wziąć;]

pozdrawiam wujek

fajnie!
    z góry dzięki za pomoc

ironkapela
    Guest

Odezwij sie do mnie na gg jutro poniewaz ja zrobilem juz polowe FAQ (zrobilem ok 15 pytan) jeszcze na 15 musze udzielic odpowiedzi, ale ostatnio fazuje i nie mam na to czasu Odezwij sie na gg 1506243 to pomozesz mi zrobic bo ostatnio jestem zajety

Ok to znaczy ze już mamy autorów FAQ tylko czekamy na odpowiedzi. Serku odezwij sie znów na gg to ustalimy szczegóły itp. A ironkropelka niech da pytania i odpowiedzi a na pytania do których nie ma odpowiedzi zamieścimy narazie tutaj i inni forumowicze moze odpowiedzą.

Pozdrowienia
    Marcin Michalik

Uprawnienia umieszczania postów