-
"Dusieciele węże nad wężami"
małe pytanko na jakim kanale TV leci program "Dusieciele węże nad wężami" i w jakich godzinach ?? z góry dzieki za info !!
-
Re: "Dusieciele węże nad wężami"
na Discovery z tego so pamietam, godzin nie pamietam, wiem ze lecialo tez na TVP2
-
Interesuja mnie filmy, zwlaszcza ten ktory ostatnio lecial na tvp2. Ktos posiada moze kopie jakichs filmow o wezach ? Najlepiej gdyby kopia byla cyfrowa. Do sciagniecia jeszcze lepiej bybylo
-
ja powiem tak mam zagraniczny film o wezach Discovery Snakes 2003.avi no nie widzialem lepszego dalem kumplowi co uczy angielskiego zeby zrobil tlumaczenie ja dopasuje je czasowo i wtedy moge komus nagrac za cd i wysylke albo z netu bedzie do sciagniecia
-
Discovery Snakes 2003.avi spox no tylko że ja mam bez tłumaczenia jak będziesz miał to podrzuć plikiem samo txt
-
FTP
mozesz zassac ode mnie:
ftp://terrariumtasznik@83.238.4.144
Tylko polecam jakis program co potrafi wznawiac polaczenie (FlashGet, etc)
A i standardowo: jak ktos ma cos fajnego to udostepnie specjalne konto do uploadu (lub sciagne)
-
widz eże tam dużó jest filmików co tam jest fajnego ?? interesują mnie tylko dusiciele możesz mi pomóc ?
-
O wezach sa:
Serpent [BBC].01.avi
I ten o ktory sie pytales: Ultimate Snake - Death Squeeze [National Geographic].avi
-
dzięki za udostepnienie FTP
-
FTP już nie działa nie moge się na niego wbić :/ mozesz zrobić reaktywacje bo nie zdązyłęm zassac całego filmu
Uprawnienia umieszczania postów