Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: "Dusieciele węże nad wężami"

"Dusieciele węże nad wężami"

małe pytanko na jakim kanale TV leci program "Dusieciele węże nad wężami" i w jakich godzinach ?? z góry dzieki za info !!

Re: "Dusieciele węże nad wężami"

na Discovery z tego so pamietam, godzin nie pamietam, wiem ze lecialo tez na TVP2

Interesuja mnie filmy, zwlaszcza ten ktory ostatnio lecial na tvp2. Ktos posiada moze kopie jakichs filmow o wezach ? Najlepiej gdyby kopia byla cyfrowa. Do sciagniecia jeszcze lepiej bybylo

ja powiem tak mam zagraniczny film o wezach Discovery Snakes 2003.avi no nie widzialem lepszego dalem kumplowi co uczy angielskiego zeby zrobil tlumaczenie ja dopasuje je czasowo i wtedy moge komus nagrac za cd i wysylke albo z netu bedzie do sciagniecia

Marcin .P
    Guest

Discovery Snakes 2003.avi spox no tylko że ja mam bez tłumaczenia jak będziesz miał to podrzuć plikiem samo txt

FTP

mozesz zassac ode mnie:

ftp://terrariumtasznik@83.238.4.144

Tylko polecam jakis program co potrafi wznawiac polaczenie (FlashGet, etc)

A i standardowo: jak ktos ma cos fajnego to udostepnie specjalne konto do uploadu (lub sciagne)

widz eże tam dużó jest filmików co tam jest fajnego ?? interesują mnie tylko dusiciele możesz mi pomóc ?

O wezach sa:
    Serpent [BBC].01.avi

I ten o ktory sie pytales: Ultimate Snake - Death Squeeze [National Geographic].avi

dzięki za udostepnienie FTP

FTP już nie działa nie moge się na niego wbić :/ mozesz zrobić reaktywacje bo nie zdązyłęm zassac całego filmu

Uprawnienia umieszczania postów