Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: węże dla szpanu

węże dla szpanu

Spotkałem się z przypadkiem kiedy rodzice, jak przypuszczam 10 letniego dzieciaka, kupowali mu pytona na prezęt urodzinowy. Sprzedawca usilnie prubował wytłumaczyć im że bardziej odpowiednim wężem była by zbożówka. lecz oni upierali się przy pytonie.
    Według mnie człowiek który myśli że wąż będzie jadł sałate lub zielony groszek nie powinien zbliżać się do terrarium.

ps. Sory jak są jakieś błędy ortograficzne

Re: węże dla szpanu

Nie wiem jaki sens ma ten post :/ Przecież o takich sytuacjach to każdy wiedział...

może racja nie ma sęsu poruszać tak znanego i bez sęsownego tematu. według mnie ktoś powinien sprawdzać kto kupuje takie zwieżęta.

no ja naprzyklad nie wiedzialem: slyszalem o nieodpowiedzialnych sprzedawcach itd, ale zeby rodzic?? przewaznie rodzice sa raczej niechetni do trzymania, wezy, pajkow w domu. Tymbardziej ze jak lizard13 napisal, ze to 10 letnie.

są rodzice ($) którzy wszystko zrobią by dziecko przestało marudzić. Dla nich to jak chomik. Zabaweczka

Samochod to zaden szpan a pyton w terrarium zaraz przy drzwiach żeby wszyscy goście go widzieli to juz cos a jak podrosnie i znudzi sie wlascicielowi to sie go pozbedzie i tyle, nic na takich "hodowców" sie nie poradzi. A to ze sprawdzaniem kto kupuje to ja tez to popieram ale to przeciez utopia

Tokaga, zalezy jeszcze, jaki samochod ;>

ma kto sprawdzać czy płacimy abonamęt radiowo telewizyjny. Więc na sprawdzanie kto i jak choduje węża też sposub by się znalazł

A chcialbys zeby Ci ludzie do domu wchodzili i sprawdzali jak hodujesz gada??Odgornie bylo by ustalone ze boa ma miec np.27 stopni i 70% wilgoci a jak bys tego nie spelnil to kara pieniezna.Wydaje mi sie ze to nie jest dobry pomysli skad by na to sie znalazly pieniadze??Z reszta to jest kraj demokratyczny i nie mozna zakazac czlowiekowi kupoiwania gadow...Szkoda zwierzat ale tego nie zmienisz
    p.s. popracuj nad ortografia lizard13;D

niezbyt miła perspektywa. Gościu włażący do domu i sprawdzający czy terrarium jest w odpowiedniej odległości od okna, i czy jest w nim odpowiednia temperatura. Szkoda mi tylko węży i innych zwieżąt.

ps. Sorka za błędy

Uprawnienia umieszczania postów