Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: zbożówka - ile wytrzyma bez jedzenia?

Mieszany widok

zbożówka - ile wytrzyma bez jedzenia?

sorry ze dręcze was ciągłymi pytaniami ale cos wiedziec zbożóweczka była karmiona 4-5 dni temu wyczyma do piątku??? ile moze taka zbozówa nie jest jest młoda ma zaladwie 60 cm

Re: ile wyczyma

wytrzyma nie martw sie.

Re: ile wyczyma

zdechnie :] a tak na poważnie to spokojnie nie mart się bo to naprawde mały okres :]

Re: zbożówka - ile wytrzyma bez jedzenia?

A ile w ogóle taki wąż może wytrzymać?

NIE BĘDĘ CO CHWILA POPRAWIAŁ BŁĘDÓW W TWOICH POSTACH!!! NATĘPNY WYKASUJĘ. mordd

ajk się uprze to nawet ponad 2 miesiące. z moich dświadczeń wynika, że po zbożówce 40 cm nie jedzącej przez miesiąc nie ma żadnych objaw straty na wadze. tak samo jest z tak małymi wężami smugowymi

mordd ok już nie będe, poprostu spieszyło mi śię, teraz będe uważał

wino duzo...z 5 miechów napewno ale tak bez ucierpienia to z 1,5 miesiąca...

wielkie THX mam nadzieje że nic się jej nie stanie

U mnie zbozowka wytrzymala 6 miesiecy... uciekal sobie... ale ze zbieglo sie to z pora zimowa to pewnie pod wanna soebi zimowanie zrobila... a ze byla wtedy bardzo mloda (miesiac/dwa) i przetrwala, to teraz wierze ze niewiele jest w stanie jej zaszkodzic ;-)

Ps. Mimo takiej glodowki/zimowania potem rosla juz jak na drozdzach i wyprzedzial nawet 2 zbozowke karmiona normalnie (bez ucieczki)

Uprawnienia umieszczania postów