Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Małe pytanie - Karmienie boa

Małe pytanie - Karmienie boa

Chodzi o to ze mój boa constrictor około 47cm dostał teraz małą mysze owłosionego oseska i mam jescze drugiego też owłosionego i oba są z otwartymi oczkami itp. I mam pytanie czy dać mu drugiego?

Marcin .P
    Guest

Re: Małe pytanie.

spokojnie mozesz dać!! nawet się ucieszy boa's jak dostanie

Dam ją jutro... Moja siostra zobaczyła ją moja siostra i zabrała ją i powiedziała że jej nie odda dałem ja pod jednym warunkiem że dokupie samczyka i bedzie je dla mnie rozmnażać tzw. tania siła robocza.

ale namieszałem

Re: Małe pytanie - Karmienie boa

Jeśli to osesek nie "biegusek" nie pożyje bez matki daj go wężowi niech się nie męczy.

młoda je samodzielnie a siostrze powiedziałem że jeżeli niebedziejadła do 22 godziny to dam wezowi żeby sie nie męczyła.

Jeśli wogóle masz wątpliwosci czy ona bedzie wogole jeśc , to nie bedzie to zbyt dobry osobnik to romznazania , lepiej daj węzowi

Obcy ta mysz ma 2 tygodnie i jeżeli iebedzie jęsc zostanie żucona na porzarcie ale co na to moja siostra?

spider13 młode myszy przestają ssać w wieku 3 tygodni wtedy przezucaja sie dosyć szybko (3-4dni) na stały pokarm więc daj ja węzowi jak ma 2 tygodnie niech sie niemęczy...

pozatym szybko odebrane od matki młode nawet jak sie jakos odchowaja to niesa zbyt dobre do dalszej hodowli , wiec wrzuc ja do boa

Uprawnienia umieszczania postów