-
Małe pytanie - Karmienie boa
Chodzi o to ze mój boa constrictor około 47cm dostał teraz małą mysze owłosionego oseska i mam jescze drugiego też owłosionego i oba są z otwartymi oczkami itp. I mam pytanie czy dać mu drugiego?
-
Re: Małe pytanie.
spokojnie mozesz dać!! nawet się ucieszy boa's jak dostanie
-
Dam ją jutro... Moja siostra zobaczyła ją moja siostra i zabrała ją i powiedziała że jej nie odda dałem ja pod jednym warunkiem że dokupie samczyka i bedzie je dla mnie rozmnażać tzw. tania siła robocza.
-
ale namieszałem
-
Re: Małe pytanie - Karmienie boa
Jeśli to osesek nie "biegusek" nie pożyje bez matki daj go wężowi niech się nie męczy.
-
młoda je samodzielnie a siostrze powiedziałem że jeżeli niebedziejadła do 22 godziny to dam wezowi żeby sie nie męczyła.
-
Jeśli wogóle masz wątpliwosci czy ona bedzie wogole jeśc , to nie bedzie to zbyt dobry osobnik to romznazania , lepiej daj węzowi
-
Obcy ta mysz ma 2 tygodnie i jeżeli iebedzie jęsc zostanie żucona na porzarcie ale co na to moja siostra?
-
spider13 młode myszy przestają ssać w wieku 3 tygodni wtedy przezucaja sie dosyć szybko (3-4dni) na stały pokarm więc daj ja węzowi jak ma 2 tygodnie niech sie niemęczy...
-
pozatym szybko odebrane od matki młode nawet jak sie jakos odchowaja to niesa zbyt dobre do dalszej hodowli , wiec wrzuc ja do boa
Uprawnienia umieszczania postów