Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: świadectwo odjadowienia

Mieszany widok

świadectwo odjadowienia

witam!
    chciałem się dowiedzieć jak wygląda prawdziwe świadectwo odjadowienia węża. co powinno zawierać, itp. wiem, ze był już gdzieś wątek ze zdjęciam takiego świadectwa, ale ni mogę go ponowie znaleźć więc jeśli to możliwe, to prosiłbym o ponowne wklejenie go tutaj
    z góry dziękuję

Re: świadectwo odjadowienia

wygląda to tak

a ktoś mi mówił, że trzeba mieć jeszcze cały aparat jadowy. to prawda, czy tylko sobie jajka ze mnie robił ? wiem, że to głupie pytania, ale nie znam sę na tym kompletnie. dzięki za zdjęcie!

Moim zdaniem powinien być tam jeszcze adres kliniki i wet. który wykonał zabieg

Usuwanie gruczołów jadowych to barbarzyństwo i okrucieństwo. Zresztą utrzymywanie zwierząt pozbawionych ich będzie tak samo zabronione jak sprawnych.

skąd wiesz, że będzie zakazane? tak jest napisane na projekcie ustawy o zwierzętach nebezpiecznych? nie znam se na tym, więc dlatego pytam. a co do wycinania gruczołów, to każdy ma swoje zdanie...

Tak jest w projekcie, a moje zdanie jest zdaniem węży.

taki certyfikat to mogę sam zrobić w 5 min
    musi być adres instytucji (ich pieczęć) data zabiegu i kto go wykonał - w celu mozliwosci potwierdzenia

ironkapela
    Guest

No wlasnie. Ten certyfikat to rzeczywiscie mozna zrobic w kilka minut. Dr. Robert ostatnio gdzies pisal ze na certyfikacie ma widniec adres instytucji w jakiej zostal wykonany zabieg, pieczec tej instytucji, data zabiegu, wykonawca oraz powinny na nim byc umieszczone gruczoly jadowe.

A co do usuwania gruczolow jadowych to wedlug mnie to tak samo jakby czlowiekowi ucieli rece.

a ma ktoś adres do tego wątku?? ja nigdzie nie mogę go znaleźć

Uprawnienia umieszczania postów