Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jakie terra i z czego ???

bakuss
    Guest

jakie terra i z czego ???

niewiem z czego zrobic terra czy z szkla czy z plyty osb moze ktos mi podpowie bo duzo osob mi podpowiada ze z osb a takze niektorzy ze szkla moze ktos ma jakies fotki to bardzo bym prosil o przeslanie na meila chodzi o terra dla cambridgei l7 i smithi l9 a takze vagansa l12 <samicy> oczywiscie z gory dzieki

TylerPL
    Guest

Re: jakie terra i z czego ???

Ja mam szklane. Jak chcesz to Ci podeśle fotki na maila (podaj). Moge jeszcze dziś jak Ci na tym zależy... Ja mam terra szlane dla mojej B. Boehmei L9-10.

jak chcesz robić sam to sie zorientuj co u Ciebie w mieście jest tańsze... szkło czy OSB?

bakuss
    Guest

moj meil to arys3@wp.pl
    tu niechodzi o finanse tylko szczego lepiej ja moge koszty pokryc niewiem czy ze szkla czy z osb i to jest dylemat ale chyba ze szkla lepiej pomozcie mi w tym

Ciapek_anolis
    Guest

Jesli chodzi o utrzymanie czystosci to szklo jest o wiele lepsze od osb ale jesli chodzi o łatwośc w recznym zrobieniu terra to argumenty stoja za osb. Ja osobiscie polecam :tylna i boczne-osb , przednia=szkło

bakuss
    Guest

acha no dobrze ja zrobie cale ze szkla ale powiedzcie jak teraz zrobic ogrzewanie w terra ...???? dla smitiego albopilosum cambridgeia vagansa jakie terra zrobic
    dla naziemnych 25cm * 25cm* 25cm
    dl nadrzewnych 25cm * 30cm * 40cm czy jakie ???

TylerPL
    Guest

dla nadrzewnych 25cm * 25cm * 40cm czy jakie ??? wystarczy. A co do ogrzewania to zwykła żarówka 25W wystarczy. (ja mam lampkę zewnętrzną żeby pająk się nie sparzył i to wystarczy.

bakuss
    Guest

czerwona oczywiscie ??? macie moze foto takie terra i czym je wystroic

Uprawnienia umieszczania postów