-
elaphe climacophora , helena , schrenecki
szukam hodowców tych 3 gatuków , jezeli ktos je hoduje bardzo prosze o kontakt , druga sprawa to to ze jestem zainteresowany kupnem par tych wezy jezeli ktos ma do zaoferowania takowe tez prosze o kontakt . dziekuje bardzo i podrawiam
-
Re: elaphe climacophora , helena , schrenecki
ps.czy ktos wogóle hoduje te gady????????????????????
-
shaqal hoduje amura. wpisz w spis terrarystów shaqal i pogadaj z nim na gg (jest w weekendy). pozatym w spisie możesz również wpisać np. elephe helena i zjadzie ci wszystkich którzy mają takowe węże
pozdrawiam wujek
-
Z tego co pamietam to sa w sprzedazy w Biofilu. Pogadaj z Sułkiem.
-
witam
Mam samca E.schrenecki i poszukuję samicy
miałem helena, ale sprzedałem tokayg???
-
papaj a powiedz mi gdzie zakupiłeś swoje węzyki . bardzo prosze o pomoc w znalezieniu hodowcy tch niedocenianych gadzin
-
Amury mam 1+2, samice dorosłe, samiec mam nadzieję też (sporo mlodszy). Jak się uda to będą maluchy Pojedyńcze sztuki trafiają się w ofertach, nieco trwa skompletowanie grupki, ale jest możliwe.
-
Amura to w Poznaniu w sklepie, ale był to pojedynczy okaz i od tego czasu nie widziałem następnego.
Wiem, że jeden młody(50cm) jest w Auchan koło Poznania za ........chyba 280PLN albo więcej!!!!!!!
A Helenke to znajomy mi z łodzi przywiózł.
Sam chętnie bym kupił i jednego, i drugiego, ale w jakiejś rozsądnej cenie więc jakby ktoś miał młode to dajcie znać.
-
No własnie wiem sa to pikne weze , lecz zastanawia mie fakt dlaczego tak niewieka gópa ludzi je hoduje . Naprawde niemam pojecia . ale dzieki wam za pomoc , ale niestey dalej nic nieznalazłe. pozdrowienia
-
Ja też poszukuję amurów (odmianę melanistyczną), ale póki co, z marnym skutkiem.
Kiedyś takie widziałem u Adriana (adsnake), piękne węże!
Uprawnienia umieszczania postów