Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: FAQ o wezach...

ironkapela
    Guest

Re: FAQ o wezach...

No przeciez nie bede sam robil tego. Oczywiscie licze na pomoc wiekszych znawcow. Chodzilo mi o to ze ja zamieszcze w FAQ podstawowe informacje, umieszcze na forum a jezeli cos bedzie zle, albo czegos bedzie brakowac to pomozecie mi to uzupelnic i poprawic. Pozatym wydaje mi sie ze nie bedzie tam az tak zaawansowanych rzeczy aby Sułek i reszta musieli nam pomagac

no to ok iron :] napisz to zapodaj na forum i zobaczymy

Zwróćcie się do Mordd'a- on miał zamysł FAQ.

Nie on miał tylko jego prosili o to, żeby miał zamysł......zamarło to na razie, więc myślę, że wszystkie pojawiające się tu pomysły mają sens i bedą przydatne.

ironkapela
    Guest

No to mam nadzieje ze w koncu powstanie FAQ i bedzie chociaz troche mniej pytan typu "dlaczego moja zbozowka ma metne oczy??" ))

Służę pomocą w razie czego
    Może też kawałek systematyki i porządnego polskiego i łacińskiego nazewnictwa

Pisz Chętnie pozbieram do kupy i prześlę gdzie trzeba. tzn pytanie + odpowiedź można zawsze przesłać na priv - pozbieram je trochę, ujednolicę i będzie do użytku. Też sądzę, że się przyda.

Ponieważ Łukasz SNAKES Wysocki również deklaruje pomoc proszę o wpisywanie pytań i wątpliwości - odpowiedzi się znajdą

Pituophis możesz sam napisać całe FAQ... moim zdaniem posiadasz bardzo dużą wiedzę na ten temat i Twoje wypowiedzi powinny w zupełności wystarczyć

Całe to nie, Pitu ma wiedzę ogromną, ale też bardzo konkretne zainetresowania zawsze zostanie coś dla innych autorów.

Uprawnienia umieszczania postów