-
Re: Który???
co do boa jest dużo stron poświęconych samym Bcc i tam można kupic bez problemu co do regiusów to najlepszy biofil albo dopiero na giełdzie jakieś z hodowli krajowej
-
Bilber - IMHO nie ma czegoś takiego, jak "hodowla krajowa regiusów" Kilku osobom w Polsce udało się je rozmnożyć i to wszystko. Te regiuski które do nas trafiają pochodzą z hodowli, ale afrykańskich. Mój np. pochodzi z Beninu.
A jeśli chodzi o sposób nabycia regiusa to ja polecam kolege Piotra Noczyńskiego ( mam nadzieje, że nie przekręciłem nazwiska ) - czasami się ogłasza w dziale Sprzedam. Sprzedawca solidny i tani.
Pozdrawiam świątecznie,
R.
-
Re: B.constrictor czy Python Regius???
sorry ze sie podpinam ale co je boa jak jest duzy (tak z 2 metry?) bo sterz bym chcial sobie kupic ale nie wiem czy z jedzeniem wyrobie ;]
-
ja mam 2 regiuski jest ok ! polecam
-
Walkowane było to niedawno parę razy. Mogłeś się trochę wysilić i poszukać.
-
Do M_a_X : przycisk | Szukaj |
Do Arnie : szczury, króliki, świnki morskie...itd. ale taniej wychodzą np. kóry
-
stanowczo boa constrictor
-
J mam oba te gatunki
Jednakowo mi sie podobaja
niemam z nimi zadnego problemu jedza zawsze, nigdy mnie jeszcze nie ugryzly
A jezeli wielkosc boa ci nie odpowiada to kupsamca sa mniejsze.
-
czy Ty umiesz czytac?odsylanie do |Szukaj| chyba weszlo Ci w nawyk. w moim przypadku spytalem sie o rady doswiadczonych hodowcow ktorzy trzymali te gatunki. w opisie gatunkow znajde niewiele - wymagania, a w szukaj znajde nieduzo na zadane przeze mnie pytanie. przynajmniej niezadawalajaca ilosc.
Uprawnienia umieszczania postów