-
Re: Boa Dusiciel Zig-Zac :D
Proponuje normalnego. Jak juz otrzymasz pierwszy miot to bedziesz wiedzial na czym stoisz. Po co robic 2 projekty gen. na jednym boasku jak jest dostepnych tyle normalnych na rynku...No chyba ze masz te 5000 ktore mozesz wydac. )))
Pozdrawiam
Gabor
-
Tak, teraz ma ok 130 cm i jest ok 30% miej masywna od mojej 135 cm normalnej samicy której teraz zrobie miesięczną głodówke bo ostatnio dostawała obfite ofiary.Nie mam tych 5000zł, na tą samice wydałem całe swoje oszczędności.Do końca wakacji powinienem uzbierać troche pieniędzy i wtedy będę myślał ale i tak musze kupić normalnego samca to tej drugiej samicy i zbudować 3 docelowe terraria.Jakie było by najlepsze pionowe czy poziome i jakich rozmiarów dla tych samic??
-
Rodzice powiedzieli że jak uda mi się rozmnożyć te boaski co mam to kupią mi prawdopodobnie albino(bo te narazie najbardziej mi się podobają).A tak to narazie wykożystuje swoje środki:/.Ale czy wszystko pójdzie po mojej myśli to okaże się na wiosne(kopulacja, 50% sukcesu) a drugie 50% to czy będą młode.
-
Poziome. Ok. 140x60x40h. Powodzenia
Gabor
Uprawnienia umieszczania postów