Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ucieczka. szybko prosze o pomoc

Mieszany widok

pawlow
    Guest

ucieczka. szybko prosze o pomoc

Właśnie odkryłem że mój wężyk uciekł. Mógł uciec w nocy albo dzisiaj rano. Nie mam pojęcia jak (ale to później się odkryje). Prosze o szybkie rady jak go znaleść !!

Re: ucieczka. szybko prosze o pomoc

Szukaj a znajdziesz.... proste....

Poszukaj w okolicach terra w różnych szczelinach itp... napisz jaki jest wielki :]

pawlow
    Guest

Przeszukałem pokój, ale jednej szafy nie da rady odsunąć. Mógł wąż wypełznąć do innych pokoi przez szpare w drzwiach?? Słyszałem że węże po ucieczce nie uciekają zbyt daleko

Conqueror
    Guest

Szukać, szukać i jeszcze raz szukać...
    Jeśli jest to mały wężyk to módl się żeby nie wszedł pod panele (jeśli masz) bo mój siedział tam 4 dni... ale znam przypadek w którym zbożóka już z tamtąd nie wyszła...

pawlow
    Guest

ufffff jest, skubany schował się za szafą w przerwie w parkiecie, najgorzej to go było stamtąd wycągnąć, ale się udało DDDD

Mi zbożówka uciekła 3 dni temu przeszukałem cały pokoj i nic... obawiam sie ze wszedl pod parkiet ((( po pokoju mam myszy porozkładane a wążma jakeis 37 cm.

w ciągu pierwszych 12 godzin od ucieczki raczej nie powiniennen wypełznąć z pokoju, chyba, że terra sytało blisko otwartych drzwi.

Uprawnienia umieszczania postów