-
Re: Życzenia Świąteczne
Dołanczam się do życzeń no dla kuby po 2 kroć
-
Nie bede gorszy i rowniez dolacze sie do zyczen.Dodatkowo zycze Wam aby Wasze weze byly zdrowe i mnozyly sie jak kroliczki
-
hehe to i ja się dołacze do życzenień ale jak i złoże własne dla wszystkich terrarystów
Z okazji swiat zycze:
wszystkiego co najlepsze, szczescia w zyciu osobistym, sukcesow w pracy, dobrego zdrowia, domku z basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwyciestw, spełnienia marzen, milych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciol, niewyczerpanych pokladow energii, usmiechu na co dzien, drogi uslanej rozami, genialnych pomyslow, slodkiego, milego zycia, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyslnych wiatrow, gorącej milosci, swietego spokoju, zadnych trosk, powodzenia u plci przeciwnej, wysokich lotow, rzeskich porankow, pomyslnosci, trafnych decyzji,Dużo zwierzaczków przede wszystkim węży, intuicji w interesach, prezentow od losu, duzego lozka, pekatego portfela, szerokiej drogi, milego szefa, jasnosci umyslu, niebanalnych wyzwan, milych snow, pewnosci siebie, wielkiej fortuny, wielu usmiechow, biletu do nieba, pelni zycia, wielu niezapomnianych chwil, duzo slonca, olimpijskiej kondycji, jak najmniej zmartwien, wyjscia z kazdej sytuacji, stu lat zycia, wielu ciekawych znajomosci, wiecej życia w życiu, wielkiej przygody, zlotej rybki, zimnego piwa, silnej woli, ambitnych planow, gwiazdki z nieba, i wszystkiego naj naj.
-
Ja sie tez goraco dolacznam do zyczen i wszystkich pozdrawiam.
A przy okazji to ja wczoraj mialem urodziny heheh.
-
Witam
Wesolycvh swiat zycze wam, wszystkiego naj naj naj naj w nowym roku wielu sukcesow w hodowlach, wielu ciekawych przezyc, i specjalnie dla wezy DOBRYCH WLASCICIELI i zeby tez drobne nasze bledy nam wybaczaly pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów