Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: CB ball python:)))

Re: CB ball python:)))

znam osobe która mnoży regiusy - sam nabylem swoja u niego jeżeli chcesz moge zalatwic ci numer tel. (ma sklep obok mojej szkoły)

Pan Ryszard Kubik mnoży i pytony królewskie?

tak - znam go bardzo dobrze - gdyby nie on to hhhehe niewiedzialbym nic o terrarystyce (ma sklep koło mojej szkoły) czyli ok 500 m od mojej chaty

mam od niego jedna sztukie ale poddaje w watpliwosc czy to jest jego CB ;D

"A ja mam z kolei pytanko: dlaczego zależy ci na captive bredzie? Jakiś eksperyment robisz czy coś?"

Pawloosh właśnie nie ma ochoty na eksperymenty. Kto raz doceni CB - doskonale wie o czym mowa.

Pozdrawiam

Węże urodzone w niewoli (CB) są zazwyczaj bezproblemowe. (w przypadku bardzo trudnych gatunków stwarzają poprostu mniej problemów). Na węże FB lub WC decydują się zazwyczaj bardzo doświadczeni hodowcy szukający nowej krwi do hodowli.

Zgadza się, z małą poprawką - nie FB, bo na farmach się ich nie rozmnaża, tylko CH - captive hatched (kopulacja następuje w naturze, na farmie się tylko inkubuje jajka).

A na regiusy CH lub WC w Polsce decyduje się blisko 100 procent ludzi, bo nie ma innego wyjścia niestety Czas to zmienić

pozdrawiam, Karla

Luqu z Krakowa ma Regiusy
    przynajmniej mial poszukaj go
    www.republika.pl/luqu
    polecam
    pozdrawiam

Widze że fakt znacznie wyższej ceny za regiusa CB niż CH jest w tym wątku pomijany, więc się nie wtrącam.

Mała poprawka: oczywiście nie zawsze CB są droższe od CH albo WC, ale np. w Polsce najczęściej tak jest.

Uprawnienia umieszczania postów