-
Re: CB ball python:)))
znam osobe która mnoży regiusy - sam nabylem swoja u niego jeżeli chcesz moge zalatwic ci numer tel. (ma sklep obok mojej szkoły)
-
Pan Ryszard Kubik mnoży i pytony królewskie?
-
tak - znam go bardzo dobrze - gdyby nie on to hhhehe niewiedzialbym nic o terrarystyce (ma sklep koło mojej szkoły) czyli ok 500 m od mojej chaty
-
mam od niego jedna sztukie ale poddaje w watpliwosc czy to jest jego CB ;D
-
"A ja mam z kolei pytanko: dlaczego zależy ci na captive bredzie? Jakiś eksperyment robisz czy coś?"
Pawloosh właśnie nie ma ochoty na eksperymenty. Kto raz doceni CB - doskonale wie o czym mowa.
Pozdrawiam
-
Węże urodzone w niewoli (CB) są zazwyczaj bezproblemowe. (w przypadku bardzo trudnych gatunków stwarzają poprostu mniej problemów). Na węże FB lub WC decydują się zazwyczaj bardzo doświadczeni hodowcy szukający nowej krwi do hodowli.
-
Zgadza się, z małą poprawką - nie FB, bo na farmach się ich nie rozmnaża, tylko CH - captive hatched (kopulacja następuje w naturze, na farmie się tylko inkubuje jajka).
A na regiusy CH lub WC w Polsce decyduje się blisko 100 procent ludzi, bo nie ma innego wyjścia niestety Czas to zmienić
pozdrawiam, Karla
-
Luqu z Krakowa ma Regiusy
przynajmniej mial poszukaj go
www.republika.pl/luqu
polecam
pozdrawiam
-
Widze że fakt znacznie wyższej ceny za regiusa CB niż CH jest w tym wątku pomijany, więc się nie wtrącam.
-
Mała poprawka: oczywiście nie zawsze CB są droższe od CH albo WC, ale np. w Polsce najczęściej tak jest.
Uprawnienia umieszczania postów