-
CB ball python:)))
Hej! Czy ktos z was nie orientuje sie, gdzie mozna dostac urodzone w niewoli mlode pytony krolewskie? Czy ktorys z polskich hodowcow ma je w swojej ofercie? A moze Niemcy, Czesi? Bede wdzieczny za wszelkie info Pozdrawiam
-
Re: CB ball python:)))
Dodam, ze nie chodzi mi o odmiany barwne
-
W polsce rozmnaza regius kilka (dosłownie kilka osób) i to nieregularnie czyli nie co roku.... niewiem jak to jest w niemczech czy czechach ale zapewne lepiej niż w polsce... teraz młodych i tak niedostaniesz jak juz to podrostki koło 60-70cm....
-
A masz moze jakis kontakt do tych osob? Adres ich stron internetowych? Cokolwiek? A moze ktos moglby sprowadzic mi wezyka z zagranicznej hodowli? Bo na wlasna reke niezbyt mi sie to usmiecha...
-
Poszukaj na forum gościa o nicku "Evoker" (chyba tak) On rozmnozył regiusy i chyba w 2005 ma zamiar zaś rozmnozyć...
-
Evoker rozmnożył już raz. Myśle, ze w tym roku również bedzie miał młode. Gorąco polecam w/w hodowce. Ceny regiusów CB są rózne, w USA ich ceny są stosunkowo niskie. Za regiusa z jedej z najlepszych hodowli na świecie zapłacimy ok 80$ (oczywiście import kilku takich węży jest nei wchodzi w gre). W Europie ceny są różne...najpiej poczekaj i kup regiusa od Evokera.
-
coolary hehe w tym roku chyba się niedoczekamy młodych regiusiątek może w następnym hehe (2005) i wspomniałem że Evoker rozmnozył regiusy w 2003 roku Bodajże...
-
Miałem na myśli już 2005 rok
-
Hehehe żyjesz już 2005 rokiem Mam nadzieje że będzie owocny w różne ciekawe mioty :]
-
A ja mam z kolei pytanko: dlaczego zależy ci na captive bredzie? Jakiś eksperyment robisz czy coś?
Uprawnienia umieszczania postów