-
Re: Uszkodzone (motorycznie) łuski u regiusa
Nie wiem jak Alantah, ale Bepanthen jest ultra delikatna mascia. Polecana dla niemowlat, do pielegnacji skory i dla matek karmiacych, lagodzi podraznienie sutkow. Ja z ta mascia mialem stycznosc przy gojeniu tatuazy. Po przetestowaniu na wlasnej skorze, moge potwierdzic, ze jest bardzo delikatna :]
-
A tak a'propos tematu to Hani chyba chodziło o uszkodzenia mechaniczne a nie motoryczne. Nie żebym się czepiał, ale interesując się językami należy zwracać na takie rzeczy uwagę
-
DEXiu, Alantan krem jest równie łągodny jak Bepanthen.
Stosowałem go do przyspieszania gojenia tatuaży, oraz przy skaleczniach wężyków. Zawsze szybko pomagało i mi i węzykowi
-
no faktycznie palant ze mnie...ale w koncu kobiety nie znaja sie ani na mechanice ani na motoryce <lol>
-
jak dla mnie najmniej ciekawie wygląda pyszczek... szczegulnie termoreceptory
-
Hmm. Termoreceptory są wporządku. Gorzej wyglądają nozdrza
-
najgorzej wygląda ta łuska na brzuchu. reszta wygląda na zwykłe obtarcia, które unormują się po wylince. mozęsz je troche pomoczyć, żeby łatwiej odeszły
to na spdozie to sam nie wiem, co to jest. możliwe, że to jakiś wylew krwi, takie zbrązowienie łuski jest mocno nienaturalne. to mozę być wstęp do jakiejś martwicy, ale wtedy pod łuską musiało by być uszkodzenie.
jeśli z tą łuską brzuszną coś będzie się działo do następnej wylinki, to radze iść do weterynarza, by to zobaczył. z resztą nie powinno być problemu.
Uprawnienia umieszczania postów