-
Re: Krolewicz
180x100x100 no nie wiem.. ja bym się zastanowił z włożeniem młodego regiusa do takiego terra. może nie jeść. jeżeli masz jeszcze możliwość to na twoim miejscu nie wsadzałbym go do takiego terra. a co do brania na ręce, jak jest młody trzeba ograniczyć mu stres do minimum. z czasem będziesz go brał coraz częściej, a narazie tak jak napisał Raffee odczekaj 2 tyg.
powodzenia
-
[WYKASOWANE - NIE NA TEMAT]
Masz rację że obserwowanie może być pasjonujące, ale ja zawsze przedkładałem wyżej osobisty kontakt z pupilami. Oczywiście bez przesady, aczkolwiek często
-
Najlepiej wogóle go nie wyciągać ale ja np. nie moge sie opaować co do terra to możesz od razu do docelowego
-
Przepraszam ale nie prosilem nigdzie aby zaczely sie na tym temacie klutnie!! jezeli chcecie to zalatwiajcie sprawy miedzy soba na Priv! z gory dzieki! a co do tego gdzie mogl bym kupic krolewicza!?
-
-
Ja równiez jestem za tym aby przyzwyczajac weza do kontaktu z rekami i ogolnie z czlowiekiem, ale oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku, bo to nie pies ze mozna go glaskac, drapac za uchem czy klepac po brzuchu a dlaczego brac go na rece? prosty przyklad: ciekawe co by sie stalo gdybym mojego tygrysa w ogole nie wyjmowal z terra i któregos razu wlozyl tam rece zeby np cos uporzadkowac- ugryzienie byloby raczej oczywiste i pewne...
-
Re: Krolewicz...
[WYKASOWANE - NIE NA TEMAT] Powtarzam jeszcze raz : z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nadmierny bezposredni KONTAKT z wezem (Regius) prowadzi do glodowki i co za tym idzie do smierci weza.! [WYKASOWANE - NIE NA TEMAT, NIE OBRAŻAJ!]
Admin, wykasuj moje konto prosze, bo widze, [WYKASOWANE - NIE NA TEMAT] maja przebicie na tym forum, a osobnikowi [..] przeszkadza to gdzie mieszkam ( Niemcy) i to co wiem...
Hanna
PS
Otrzymalam wiele Emaili, z podziekowaniami, ludzie uwazaja, ze pisalam z sensem, ze cos im to dalo... Wszystkim Spokojnych Swiat i "Europejskiego Nowego Roku"
a dla ignorantow momentu na samozastanowienie sie nad soba...
Uprawnienia umieszczania postów