-
Czy mogę?
Hej!
Mój zakpiony w ten czwartek 30c. lampropeltis triangulum sinaloe zrobił wczoraj kupe, i gdzieś mi się przewineło że jak wąż zrobi kupe to znaczy że jest głodny.
Czy to prawda? Z tego by wynikało że mój jest glodny i mogę mu podać mysiego noworodka?
-
Re: Czy mogę?
Aha i jeszcze jedno!
On cały czas siedzi albo w kryjówce albo się zakopuje kiedy więc się wygrzewa??
-
jezeli waz zrobi kupe to nie jest powud zeby był głodny hyba to jest normalnie nie
jezeli twoj waz nie jadł wiecej niz 4 dni mozesz mu spokojnie dac oseska mysiego.
-
Nie koniecznie będzie się wygrzewał. Jak na razie to przesiedzi z tydzień może dwa głównie w kryjówce bo w nowym otoczeniu nie czuje się bezpiecznie. To przejdzie, ale możliwe, że będzie wychodził jedynie w nocy. Może również wychodzić w dzień jak poczuje pokarm, ale istnieje możliwość, że nigdy nie będzie się wygrzewał.
-
Jeżeli wąż sie wypróżnił to znaczy że przysfoił w większości ostatni posiłek ten wąż jest zwierzęciem nocnym jeżeli po zmierzchu wyjdzie z kryjówki możesz spróbować go nakarmić
-
sluchaj wez postaw siebie zamiast weza... czy jak zrobisz kupke to jestes od razu glodny? :> .... no walsnie.. tak samo maja i weze
-
Jak bedzie glodny, to zacznie byc tez aktywny, i bedzie szukac pozywienia, poza tym male weze potrzebuja czesciej pokarmu, bo szybciej rosna
mozesz dac mu smialo pokarm, jesli bedziesz widzial ze opuszcza kryjowki i prezentuje sie nawet w nietypowych dla niego porach
-
jak jest mlody to mozesz go karmic 1 na tydzien, na razie daj mu spokoj niech sie przyzwyczai, potem jak sie nauczy to nawet z reki ci bedzie jadl. to sa lagodne i raczej spokojne weze
Uprawnienia umieszczania postów