Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: REgiusek

REgiusek

Witm ponownie mam pytanie do hodowcow Regiuskow czy moze zauwazyliscie ze wasze weze zakopuje sie w podlozumoze to glupie pytanie ale moj Tołdi to normalnie kocha sie zakopywac tak ze nieraz to mu tylko glowa wystaje a znowu moj qmpel tez ma weza ale jego sie nie zakopuje ? to normalne ?? dzieki narka

Rhodan2000
    Guest

Re: REgiusek

on chce sie schowac, daj kilka kawalkow kory , moze jakas grote z kamieni, i nie bedzie sie zakopywac...

fajnąkrujówke mój sobie opatrzym zakupiony w biofilu naturalny dziure z drewna albo tez fajnie wyglądam taki niby drzewo imitacjia która kupiłem w obi głównie chodzi że regius sie chce schować !!

Rhodan2000
    Guest

no tak, kryjowka wazna jest, waz powinien "uznac" ja za bezpieczna, tak ze NIGDY nie wyjmuj weza, jesli tam jest, nie znaczy, ze jesli kryjowka pusta jest, nie powinienes sprawdzic, co jest w srodku: np odchody

a mój mimo że ma w terra 4-5 krujówek w których często siedzi to czasem sie zakopuje w podłożu ale zdaża sie to stosunkowo żadko bardzo lubi siedzieć w baseniku często leży tam pare godzin w dzień i to mnie troche dziwi ale każdy gadzik jest inny
    Pozdr

Matey ma puste terra ;-) widzialem :P

moja jakoś sie nie zakopuje przynajmnie nie zauważyłem i do baseniku tez nie wchodzi ma 4 krujówki i je czesto zmienia raz śpiu tu raz tam...teraz przez moim regiuskiem pierwsza wylinka u mnie nic nie je cały czas śpi w konarze i już robi się mleczno przeźroczysta!!

Moje chowają sie pod basenikiem;/ , wylewajac całą wodę.

jak one tam włażą?

Rhodan2000
    Guest

???

Uprawnienia umieszczania postów