Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Python REGIUS

Python REGIUS

Witammam problem ze swoim regiuskiemjakies 4 tyg temu bylem z nim u weterynarza gdyz mial problemy z oddychaniemokazalo sie ze mial zatwardzenie i to uciskalo mu plucadostal nospe i wszystko bylo okjednak teraz nie zauwazylem u niego w terra zadnych odchodów(od okolo 3 tyg)i boje sie ze moze mu to wrocic co mam zrobic chce zaznaczyc ze nie karmie go duzymi myszkami Narka

Re: Python REGIUS

Przeczytaj temat"regiusek nie sra" jest trochę niżej. Tam był omawiany podobny problem.

Włożyć go do miski z ciepłą wodą i delikatnie masować brzuszek. Daj mu "popływać" no i noś go na rękach, podczas tych czynności jego mięśnie pracują o wiele bardziej niż gdby leżał w terra. To powinno pobudzić go do wystrugania kupy. Moje regiusy bardzo często walą kupkę zaraz po włożeniu ich do terra, po godzinnym "macaniu"
    To naprawdę pomaga.

Szpila trzeba bylo zadzownic do mnie i wszytsko bym Ci pwoiedzial, albo chociaz forum przeczytac LENIU :P

U mnie regius stawiał czasami kloca ze strachu jak go np.nagle wyjmowałem a w pokoju była obca osoba.

Niekoniecznie zdrowe jest chyba takie "pobudzanie" ?

Rhodan2000
    Guest

nic to, bo Regius "czeka", az mu sie oplaci oproznic...
    czasem 3 miesiace

Dzieki wszystkim na szczescie w czoraj po szkole jak wpadlem do domu to w terrra byl normalnie taka kupka ze nie wiefdzialem ze on taka potrafi ulepic wiec juz jest ok dzieki i pozdrawiam narka

Hanno mam prosbe. Przeglądnij wszystkie tematy z czasu kiedy nie bylas aktywna na forum i znajdz druga taka osobe jak ty, lub chociaz w polowie robiaca takie zamieszanie na forum jak ty. Czy nie mozesz zrozumiec ze jestes tu najslabszym ogniwem i musisz odpasc??? Przenies sie na forum gdzie ludzie sa madrzejsi, znaja sie na ortografii a na wakacje wyjezdzaja do Ghany.

Uprawnienia umieszczania postów