-
pierwszy wąż??
witam mam zamiar kupić sobie jakiegoś wężą tylko niewiem jakiego. chciałbym żeby nieurusł większy niż 2.5 metra zastanawiałem sie nad Elaphe taeniura i boa tęczowym.chyba że mi doradziecie coś innego najlepiej by było żęby niebył zadrogi i żeby niejadł zadużo
-
Re: pierwszy wąż??
wszystkie w.ęże nie jedzą dużo bo raz na tydzień tak około ale wiesz jak chcesz niedrogo to kup teaniurkę bo tęczówki są drogie:]
-
>najlepiej by było żęby niebył zadrogi i żeby niejadł zadużo
Musisz sie przygotowac ze oprocz weza bedziesz musial wydac kase na terra, zarowki ewentualnie kabel grzewczy i na tym sie nieda oszczedzac. A kupienie 4 gryzoni miesiecznie nie jest takim wielkim waydatkiem.
-
-
kup ponczocha latwy w chodowli wpierdziela kurczaka a co do ceny to terra wychodzi wiecej za takie glupie terra to byjm mogl chodowac 5 ponczochow
-
Ja ci radzę Boa tęczowego epricates cenchria maurus jest tani okolo 150zł młody
i niema z nim problemów z jedzeniem natomiast ze zbożówką są.
( Ja mam do sprzedania boa tęczowego 1m 200zł)
-
czesciej wlasnie boaski z tego co wiem nie jedzza niz zbozowki..
-
naczy niewiem muwię to bo mam boa i jeszcze nigdy nie odmuwił pokarmu natomiast
moja sbożówka bardzo często odmmawia pokarmu ostatnio jadła półtora tygodnia temu i dalej nie chce jesc oseskuw.
Sory za moje błedy ortograficzne ale jestem dyslektykiem myśle ze niektuzy zrozumieją ale wiekszość napewno nie.
-
Ja kupiłem jako pierwszego Regiusa, ale jeszcze nie wiem czy są problemy z jedzeniem bo nie próbowałem go karmić. Ale np. takie z Biofila podobno w 100% "są dobrze jedzące". A mnie się osobiście tęczowy bardzo podoba. Zwożówka jest strasznie popularna... A co do wypowiedzi Coguar'a to pończocha je filety z kurczaka a nie żywe kurczaki... To tylko takie sprostowanie...
-
no to co ze jest popularna, wiele zwierząt jest popularnych co nie znaczy ze sa jakieśgorsze lub brzydsze ;]
Uprawnienia umieszczania postów