Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Jak Udekorować Terra dal REGIUSA ??

Jak Udekorować Terra dal REGIUSA ??

jak ładnie udekorowac terra dla regiusa,tz mam udekorowane ale chce zrobić coś lepszego mam jeden konar przywiziony z lasu do wspinaczki, z imitacji drewna które kupiłem w OBI zrobiłem kryjuwki,ale z czego można coś fajnie wyklombinować znacie jakieś stronki z projektami udekorowania terra?? bo zawsze można coś podpaczeć
    z czego można zrobić fajne kryjówki itop może macie jakieś pomyśły projekty patenty ??:>

TylerPL
    Guest

Re: Jak Udekorować Terra dal REGIUSA ??

Moje terra I jak się podoba? Proste i wydaje mi sie, że ładne... Jak się odbrze przyjżysz to zobaczysz moja samice w kryjówce. Siedzi tam prawie 24h/dobę. Dziś w nocy wszyła po raz pierwszy od 4-5 dni aby się napić - wiem po śladach na podłożu.

Pozdrawiam!

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Rzeczewiscie proste i mi sie strasznie podoba. Teraz bede robil terra dla anoliska i zrobie chyba w podobnym stylu bo naprawde bardzo mi sie podoba :]
    Pozdrawiam

bardzo łądne estetyczne,ja zrobie fotke mojemu terra to wam pokarze moje pierwsze terra i sam zrobiłem mam zabudowane w szafie !!!

ja też mam samiczke regiusa juz u mnie zjadał pierwszy posiłek jutro dostanie kolejny

TylerPL
    Guest

Ja swojej jutro spróbuje dać mrożonkę... Pewnie nie zje, ale starałem się jej zapewnić przez ten tydzień jak najlepsze warunki - wilgotność nigdy poniżej 60% (chyba ze jak otwierałem terra to wdedy suche powietrze wpadało do terra i było przez pare minut 40%) i temperatura ok 30-31 w dzień i ok 25 w nocy. Więc lato jak ta-lala... I mam nadzieje, że chociaż u nas zima (która dzięki Bogu odpuściała na razie) będzie chciała jeść....

Pozdrawiam!!!

ja mam troche iine warunki temp mam w dzien śrdnio 25-27 stopni pod żarówką z 30 w nocy ok 22 stopni i tydzień temu moja samoczka NEMESIS zjadłą swoją pierwsza mysz(dorosłą) u mnie jutro jej dam drugą może się skusi bo cos mi po terra szaleje ostatnio nieraz to wszystko mi przenosi robi bałagan w terra....chciłem jej kupić myszkoskoczka ale nie moge coś tego dostac w KRAKOWIE

jak je myszy to nie kupuj myszoskoczka bo sie przyzwyczaji i juz nie wroci do myszy bo bedzie chciala myszoskoczka a jak je myszy to latwiej mozna pozniej do szczorow przyzwyczaic a sa tansze

aha dobrze wiedzieć ale chyba raz na jakiś czas można jej urozmaicić diete myszoskoczkiem ??:> i jeszcze jednop pytanie bede miał dostęp do królików młódych bede mógł dawać REGIUSOWI jak troche urośnie ??:>
    widze że troche osbiegliśmy od tematu :P wiec piszcie na temat <lol>

heheheh przyzwyczai się do myszoskoczka i później nie bedzie chciała jeść myszy??? :| ja daje swojemu na zmiane: mysza, szczurek, myszoskoczek i raz na pół roku pisklaczka
    Co do terra to ja wole jak jest więcej kryjówek i roślin i gdyby Tyler (pozdro) jeszcze coś pokombinował i zrobił więcj kryjówek i zakupil więcej sztucznych roślinek terra wyglądało by o niebo lepiej ----> to moje zdanie

Uprawnienia umieszczania postów