Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Jak Udekorować Terra dal REGIUSA ??

Re: Jak Udekorować Terra dal REGIUSA ??

ja mojemu dalem myszoskoczka i juz nie chce szczurów widocznie masz osobnika "zarłocznego"

TylerPL
    Guest

Jak będe w Szreku( pewnie jutro, albo pojutrze) to może kupie jeszcze jakąś roślinke, ale jaki kryjówki jeszcze masz na myśli? Jakieś drewniane, kamienne?

Pozdro dla Bibera!

Re: Do Tyler'aPL

TylerPL!Podaj wymiary tego terrarium,jest zajefajne).

dla mnie też terra TylerPL jest łądne ale dla za odkryte ja preferuje bardziej terra mroczna tz że wiecej kryjówek wiecej roślin bo wąż to nie pies potrzebuje się schować zaczaić mój pytonica ma 4 krujówki zrobiłem jej z imitacji drewna które kuiłem w OBI wyglada fajnie ale i tak myśle nad zakupem dużej kryjówki w BIOFILU i jeszcze jednej roślince !!

TylerPL
    Guest

Przyprostokątne 79cm( nie dało się 80cm do parapet przeszkadza ) A na tych ścięciach jest 15 cm. Swojego czasu dawałem plan, ale już do wyrzuciłem. Aha, wysokość 60cm.

Pozdrawiam!

P.S. Regi dziś w nocy nie tknęła myszy, dziś sprubuje jej naciąć głowe.

dobrze ze ja nie mam problemu ztym ze moja miss nie che jesć ja jej daje mysz jak wychodzi z kryjówki co zdaża sie czesto i jest wyjątkowo pobudzona to kwestia kilku minut by się na nia zaczaiła i skonsumowałą

TylerPL
    Guest

Dziś w nocy nie zdjadła Zostawie ją jeszcze do jutra rana - naciąłem jej głowę żyletką. Może się skusi... A jak nie to będe próbował wszyskiego co się da... Różne kolory myszy itp...

a w jakim celu nacina sie główe żyletką bo cos o tym słyszałęm ale nie wiem czy dobrze ??:>

kryjówki można zrobic ze wszytskiego nawet roślinka moze być dobra kryjówką , mogą to być kokosy, groty i wszytsko z dziurkami i miejscem
    nacina się po to żeby wąż pczuł zapach krwi ale z reguły nie wiele to daje
    TylerPl jak długo masz już regi? :>

TylerPL
    Guest

22.11 tak więc już 10 dni! I jutro spróbuje dać jej żywą mysz, bo martwej nie zjadła...

Uprawnienia umieszczania postów