-
czerwony piasek ?
witam ) Chcialem sie dowiedzieć czy moze ktos z was ma czerwony piasek lub jakieś podłoże tego koloru ???????
-
Re: czerwony piasek ?
ale chcesz kupić czy popytać o to??? jeżeli chcesz kupić to na www.biofil.pl jest cz.p
-
ostnio słyszałemże ten w biofilu jest spoko ale żadko go w nim maja dlatego najlepiej najpierw do nich zadzwoń
-
zarty sobie robicie?kupuje sie czerwony piaskowiec i sciera go,wychodzi piasek jak sie patrzy.i kilkakrotnie taniej niz gotowy
-
moze glupio zapytam ale ryzykuje
gdzie moge kupic taki czerwony piaskowiec? tylko sie nie smiac
-
ja też nie mam pojęcia
-
sprobuj w skladach budowlanych.
Widzialem kiedys takie paiaskowce tez w Castoramie i leroy
-
-
zgrzewa-miales kiedys piaskowiec w rekach?przeciez on sie sypie jak chcesz.bierze sie dwa kawalki piaskowca i pociera o siebie dzialaja wzgledem siebie jak sciernice.
Mona tez wykorzystac szlifierke tasmowa z workiem.Ale wtedy bedzie jeszcze troche kurzu
-
zgrzewa-miales kiedys piaskowiec w rekach?przeciez on sie sypie jak chcesz.bierze sie dwa kawalki piaskowca i pociera o siebie dzialaja wzgledem siebie jak sciernice.
Mona tez wykorzystac szlifierke tasmowa z workiem.Ale wtedy bedzie jeszcze troche kurzu
tez wole piwko,ale mam tez na uwage moje fiananse
Bo wiesz,ja sobie sklecilem tera za 140 zeta,a w zologiku musialbym dac jakies 260 za ta wielkosc
Uprawnienia umieszczania postów