Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Hej ho!

Mieszany widok

Hej ho!

Przepraszam, ze taki glupi post, ale dzis jedna z moich zbozowek zjadla 1szy posilek.
    Kupilem ja na ostatniej gieldzie w Swietochlowicach - taka sznurowka maaaaalutka.
    No i ponad 1,5 miesiaca postu (a nie wiedzialem kiedy i czy w ogole jadla cokolwiek) -> to jednak nie bylo normalne w tym wieku?
    Probowalem roznych sztuczek -> dawalem mysz rano, wieczorem, noca, zamykalem weza z mysza w malym pojemniku, zaciemnialem ten pojemnik, martwa mysz nacialem, zeby waz poczul zapach krwi. Pozytek z tego miala tylko moja blondyna, ktora wciagala kazdego noworodka zostawionego przez weza.
    Dzis polozylem zywego noworodka w terrarium, przed kryjowka. Mysz zaczela pelznac w strone weza, ktory jak zwykle sie odsunal. Odszedlem od terrarium na chwile, wracam, a tu SZOK! Waz trzyma mysz za glowe! Pierwszy raz jakakolwiek reakcja! 5 minut pozniej juz po posilku. Mam nadzieje, ze eraz juz bedzie jadl normalnie, w poniedzialek probuje karmic znowu.

MaciejTCA
    Guest

Re: Hej ho!

normalne ze niechciala jesc na poczatku, musi sie przyzwyczic jak juz zjadla to powinna jesc bezproblemu

No i gites... :]

MaciejTCA powiedział

>normalne ze niechciala jesc na poczatku, musi sie przyzwyczic

chłopie 1,5 miecha bez jedzenia to już nie kwestia przyzwyczajania się... dobrze że zjadła bo musiałbyś zaczac karmicz przymusowo....

Jakieś nieudane te giełdowe zbozówki w tym roku, ja sie z amelankiem dalej męcze...

Kretschmer
    Guest

Wiem o co Ci chodzi
    Miałem tak z machoniem 45 cm tyle że on nie jadł 3 miechy

Ostry2k
    Guest

moj boasek dzis pierwsza mysz zjadl... osobnik 44 cm ile takich myszy w tygodniu zje?

Uprawnienia umieszczania postów