Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Dieta DLa REgiusa

Re: Dieta DLa REgiusa

ehh regiusy wiekszosc czasu siedza w kryjowce, a pozatym masz ja od dwoch dni, wiec to normalne ze siedzi w kryjowce bo jest w nowym otoczeniu. Niedługo powinna zacząć zwiedzac terrarium. Zreszta kazdy reg jest inny wiec nie wiadomo kiedy sie przelamie (moja juz drugiego dnia smigala - zn w nocy)

TylerPL
    Guest

A moja pierwszego dnia śmiagała w nocy i jakieś 15 minut po włożeniu do terra. A teraz siedzi w kryjówce, dlatego się dziwie, że było dobrze, łaziła po terra, a teraz nie... Mam nadzieje że dziś nocy trochę pozwiedza. I jeszcze jak myślicie? Kiedy ją pierwszy razy wyjąć z terra? Ja planuje w weekend. A w przyszłym tygodniu spróbować dać jej papu.

to normalne, że na początku śmigała bo szukała kryjówki i ogólnie rozglądała się gdzie jest. Z tym wyjmowaniem i karmieniem to najlepiej poczekać te "opisowe" 2 tygodnie - wtedy będziesz miał pewność, że wszystko ok - chyba, że wąż wcześniej przyzwyczai się do terra i zacznie szukać pokarmu to wtedy będziesz mu mógł dać

węże czasami siedzą w kryjówkach 2 dni gdy są już całkowicie oswojone :/ to normalne... wąż to nie piesek ze bedzie ci latał po całym terra i niuchał, wspinał itp :/ nie wyciągaj go na siłe z tego konara bo możesz mu łuski powykecać reakcje ma jak najbardziej prawidłową

Rhodan2000
    Guest

wszystko, ale w dobrej cenie i to co lubi, poza tym zapytac... [WYKASOWANE - NIE NA TEMAT]

Uprawnienia umieszczania postów