-
-
Re: REGIUS "NEMESIS" ZJADŁ PIERWSZĄ MYSZ
Ja wczoraj kupiłem Regiusa i na razie nie będe jej (samiczka) dawał myszy. Sprubuje dać jej za jakiś 10 dni martwą. Mam nadzieje że zje. Ile Twoja ma cm? Moja ma 80 i z uwagi że teraz jest tak zimno może nie jeść aż do wiosny (tak mi mówili w sklepie).
Pozdrawiam!
-
-
to fajnie. Też pamiętam ja mój regiusek (Zdzichu) dostał pierwszą mychę (po ośmiu dniach) i to szczęście, że ją zjadł.... mój ma teraz 62 cm i niecały tydzień temu zrzucił wylinke (2ga u mnie) -jutro dostanie pierwszego myszoskoczka...
-
ile kosztuje myszoskoczek tak "+-" ?? bo podobno to przysmak pytonów królewskich !!
-
>tak masz racje moja ma ok 50 cm kupiłem ją w biofilu i też miała prawo nie jesć do kwietnia. Akurat Twoja nie miala takiego prawa bo jest zbyt mala i tegoroczne mlode nie beda zimowac. Potrzebowala tylko troche czasu aby oswoic sie z nowym otoczeniem.
-
myszoskoczki kosztują 15zł-przynajmniej w moim mieście:/
-
ja kupuje mysoskoczki za 2 zł sztuka od kumpla który rozmnaża
-
no widzisz a u mnie nikt ich nie rozmnaża:/
-
Tyler ten twój regiusek (a raczej regiuskówna) to jakaś taka duża jest :/ Chyba się nie pomylę jak powiem że wygląda mi na zeszłoroczniaka. Tak czy siak gratuluję i tobie i Sergiejowi
Uprawnienia umieszczania postów