Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: REGIUS "NEMESIS" ZJADŁ PIERWSZĄ MYSZ

Mieszany widok

REGIUS "NEMESIS" ZJADŁ PIERWSZĄ MYSZ

Witam wkońcu mój regiusek po 2 tyg zjadął pierwsza mysz tz w tej chwilia ja udusiła ale isę ciesze że już jest OK jej pierwszy posiłek u mnie ale się cieszesz jest to mój pierwszy wąż i jestem szczesliwy moja NEMESIS dziś od rana byłą pobudzona i dąłem jej mysz i myśląłem że jak zwykle ją oleje i ucieknie się schronić a tu byłó inaczej wrzuciłęm i NEMESIS zaczła ją tropić i po kilku sek ją dorwałą teraz ją konsumuje w spokoju

TylerPL
    Guest

Re: REGIUS "NEMESIS" ZJADŁ PIERWSZĄ MYSZ

Ja wczoraj kupiłem Regiusa i na razie nie będe jej (samiczka) dawał myszy. Sprubuje dać jej za jakiś 10 dni martwą. Mam nadzieje że zje. Ile Twoja ma cm? Moja ma 80 i z uwagi że teraz jest tak zimno może nie jeść aż do wiosny (tak mi mówili w sklepie).

Pozdrawiam!

tak masz racje moja ma ok 50 cm kupiłem ją w biofilu i też miała prawo nie jesć do kwietnia i nie chciał ajesć przez prawie 2 tyg ale to się zmieniło ja dajej jej żywe myszy za kilka dni kupie jej cos co regiuski lubią myszoskoczka

to fajnie. Też pamiętam ja mój regiusek (Zdzichu) dostał pierwszą mychę (po ośmiu dniach) i to szczęście, że ją zjadł.... mój ma teraz 62 cm i niecały tydzień temu zrzucił wylinke (2ga u mnie) -jutro dostanie pierwszego myszoskoczka...

ile kosztuje myszoskoczek tak "+-" ?? bo podobno to przysmak pytonów królewskich !!

>tak masz racje moja ma ok 50 cm kupiłem ją w biofilu i też miała prawo nie jesć do kwietnia. Akurat Twoja nie miala takiego prawa bo jest zbyt mala i tegoroczne mlode nie beda zimowac. Potrzebowala tylko troche czasu aby oswoic sie z nowym otoczeniem.

myszoskoczki kosztują 15zł-przynajmniej w moim mieście:/

ja kupuje mysoskoczki za 2 zł sztuka od kumpla który rozmnaża

no widzisz a u mnie nikt ich nie rozmnaża:/

Tyler ten twój regiusek (a raczej regiuskówna) to jakaś taka duża jest :/ Chyba się nie pomylę jak powiem że wygląda mi na zeszłoroczniaka. Tak czy siak gratuluję i tobie i Sergiejowi

Uprawnienia umieszczania postów