-
Re: Oswajanie!!
dobra,ja spróbuje dac mu kodszulke może zadziała,mój regius mnie nie gryzie tylko widze że się troche boi ale jak pociedzi chwilke na rekach to się rozluźnia teraz bede go brał troche częscie bo do tej pory brałem ją tylko raz na 4-5 dni !!
-
naturalnie, bedzie tez wystawiaj glowe, zeby mu zalozyc obroze i pojsc na spacer...
powaznie? sprobuj
Hanna
-
dobra spoko spróbuje tylko może masz na sprzedaż obroże ??? bo chyba cieżką ją dostać.....<hahaha> co za ludzie
-
-
-
Hanno,
Chyba jak zwykle nie zrozumiałaś tego co jest napisane i nadinterpretujesz wszystko.
Jak na razie o hamburgerach dla węży i wyprowadzaniu na spacer na smyczy piszesz wyłącznie Ty, ale sądzę że jeśli będziesz to robić tak uparcie dalej może znajdziesz naśladowców.
Nie rozumiem Twojego "konserwatyzmu". Może z Twojej wieloletniej praktyki z wężami wynika coś innego - zaproponuj coś mądrego. Myślę że wszyscy z przyjemnością przeczytają o Twoich metodach.
Swoją drogą czasami brakuje na forum opcji "ignoruj" - uchroniłoby to przed niejedną dość ostrą dyskusją
Pozdrawiam
-
ogólnie zachowanie HANNY jeste jak widze na forum dość kontrowersyjne i jak dla mnie nie smaczne...wynika to chyba z Twojej dziwnej natury albo co :/ myślisz że jestes śmieszna czy co ?? a tak naprawde żałosna,pasowało by to forum zmodernizowac aby było można dawać ostrzeżenia,banować,usuwać głupie posty itp...puki co zastanów sie zanim coś napiszesz !!
-
Hanna zawsze i wszystko źle interpretuje.
Kup Hanno sobie psa chodź z nim na spacery na których jedz hamburgery, ale nie wprowadzaj demagogi tutaj, robi się to już niesmaczne.
-
Psa też by wykończyła, przynajmniej psychicznie
Uprawnienia umieszczania postów