Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: wąż mnie olewa:p

Mieszany widok

wąż mnie olewa:p

Panie i Panowie mam problem kupiłem duże terra dla zbożówki młodej(80x40x50) no i od tyg chłopak sie zakopał gdzies w mchach(potocznie mówie w krzakach bo lepiej brzmi:P) i nei chce wyjść nie pije nie je no tragedia normalnie

Re: wąż mnie olewa:p

on się poprostu jeszcze boji daj mu na tydzień spokój

mnie sie nie bo wręcz do mnie sam przychodzi

TylerPL
    Guest

Eee... Co miała znaczyć ta ostatnia wypowiedź, bo nie rozumiem? Ja dziś kupiłem Regiusa i ona teraz zwiedza sobie terra. Ale ma chyba kwałeczek wylinki na oku, i nie wiem co z tym zrobić. Szkoda ze nie ma FAQ dla węży... :/

sory coś mi się pomyliło

tayler tam zapomniałem o i powinno by on sie mnie nie boi wręcz ... coś tam :P ale jak znacie przyczyne to dajcie pomysła ma basen duży i pewnie jakby miał wylinke to w basenie by siedział nie??

Coguar
    Guest

olej go tez

Nie....siedzi tam gdzie mu odpowieda... co ty myślisz że zawołasz go i ma wyjśc... ?:] będzie sobie tam siedział ile mu się będzie chciało... nic na to nieporadzisz no chyba że chcesz go stresowac...

co do wylinki to herbatka rumiankowa jest dobra...

winiok
    Guest

Moj sie nie boi stoi Terra z Oswietleniem I mNie widzi bo terra mam przed kapem i sie nie boi najszybciej sie przywyczail bo spendzam przed kompem mnustwo czasu!

Uprawnienia umieszczania postów