-
wąż mnie olewa:p
Panie i Panowie mam problem kupiłem duże terra dla zbożówki młodej(80x40x50) no i od tyg chłopak sie zakopał gdzies w mchach(potocznie mówie w krzakach bo lepiej brzmi:P) i nei chce wyjść nie pije nie je no tragedia normalnie
-
Re: wąż mnie olewa:p
on się poprostu jeszcze boji daj mu na tydzień spokój
-
mnie sie nie bo wręcz do mnie sam przychodzi
-
Eee... Co miała znaczyć ta ostatnia wypowiedź, bo nie rozumiem? Ja dziś kupiłem Regiusa i ona teraz zwiedza sobie terra. Ale ma chyba kwałeczek wylinki na oku, i nie wiem co z tym zrobić. Szkoda ze nie ma FAQ dla węży... :/
-
-
tayler tam zapomniałem o i powinno by on sie mnie nie boi wręcz ... coś tam :P ale jak znacie przyczyne to dajcie pomysła ma basen duży i pewnie jakby miał wylinke to w basenie by siedział nie??
-
-
Nie....siedzi tam gdzie mu odpowieda... co ty myślisz że zawołasz go i ma wyjśc... ?:] będzie sobie tam siedział ile mu się będzie chciało... nic na to nieporadzisz no chyba że chcesz go stresowac...
-
co do wylinki to herbatka rumiankowa jest dobra...
-
Moj sie nie boi stoi Terra z Oswietleniem I mNie widzi bo terra mam przed kapem i sie nie boi najszybciej sie przywyczail bo spendzam przed kompem mnustwo czasu!
Uprawnienia umieszczania postów