-
Re: lampropeltis
te goblin wez sie tu wogle nie udzielaj
-
pyromylany mam dwie do sprzedania:woodini(samca) i knoblochi(samice).jak bedziesz chcial to dzwon:0601937630
pozdrawiam
-
ok dzieki jak pozbieram siano to dam znac
-
Tym razem, to ja Sylwia, siostra tego mojego rozrabiającego brata. Widzę, że narobił niezłego zamieszania i się ludzie nawzajem poobrażali, za co bardzo przepraszam. Proszę wybaczyć mojemu braciszkowi, bo on tak z miłości do tych węży już chyba ma . W załączeniu przesyłam moje i mojej "wężycy" niegrzecznej zdjęcie z ostatnich zawodów, co by ktoś nie miał wątpliwości, że to ja. No i coś na poprawienie humorów wszystkim czytającym:
W pewną listopadową sobotę w olsztyńskim akademiku ludzie sobie normalnie chlali w pokoju, imprezka, jest gites. W pewnym momencie ktos juz niezle naprany mówi tak: "Ej, a ciekawe czy taka zarówka to sie do ust zmiesci?". No i nie zastanawiajac sie dlugo - wsadza sobie do geby. Zmiescila sie, ledwo ledwo, ale siedzi. Ludzie sie smieja, ze fajnie itp. Ale w pewnym momecie koles zaczyna robic jakies rozpaczliwe gesty i macha, ze nie moze wyjac. Ludzie sie z niego smieja, ze niby sobie jaja robi, bo jak wlozyl to i musi wyjac! Ale gosciu widac mocuje sie z ta zarówka juz dluzszy czas i coraz powazniej to wyglada. Strach w oczasz, szczekoscisk z nerwów no i nie wyjmie. Zbic zarówki nie mozna, bo wiadomo próznia to mu szklo pocharata cale podniebienie i gardlo. Nie ma rady - "jedziemy do lekarza". Zadzwonili po taxe, podjechala, wsiadaja. Taksówkarz jak goscia zobaczyl to sie zaczyna smiac, no bo koles z zarówka w ryju to niecodzienny widok, ale nic jada do szpitala i w tym czasie ten drugi koles opowiada taxówkarzowi co sie stalo. Gosciu tez nie wierzy, bo przeciez "jak sie da wlozyc to sie tez da wyjac!". No nic. Dojechali, zaplacili taksiarzowi i do lekarz. Lekarz tez sie ubrechtal, ze czego to te studenty nie wymysla po pijaku. Obejrzal go i mówi, ze niestety trzeba mu "poszerzyc usmiech" skalpelem. Zoperowal, zaszyl, koles wyjal zarówke. LUZ. Wracaja, wchodza do pokuju, a tam ... siedzi drugi koles z zarówka w gebie Nie wierzyl, ze sie nie da wyjac Jak zobaczyl tego ze szwami to odrazu mina mu zrzedla. No to nic, jada do tego samego szpitala z gosciem. Zabral ich jakis inny taksówkarz. Dojezdzaja, a tu lekarz jak ich zobaczyl to malo sie nie poryczal ze smiechu. Odslania parawan, a tam siedzi... taksówkarz nr. 1 z ZARÓWKA W USTACH.
-
czesc sylwia.spoko nic sie nie stalo.wszystko oki.fajna fotka.pozdrawiam.rafal
p.s
dzieki za dowcip
Uprawnienia umieszczania postów