-
Re: kupno regiusa
Fulll professional normalnie :|
Wężykowi na pewno na zdrowie to wyjdzie .
-
ja kupieł z biofilu i jestem zadowolony bardzo ładne oswojone odrobaczone odstresowane i w sumie nie drogo,zawsze moża się do nich zrucic z fachową pomoc rady
-
-
zapewne Hanna nakarmi przed wysyłką regiuska który posiłek zwróci podczak podróży :/ Profesional
-
Ja kupuje w przyszłym tygodniu w Szreku.
-
zostanie nakarmiony w boxie do transportu, po okolo 1 godzinie mozna go wiezc samochodem, robilam to wiele razy, zawsze bylo ok...
No ale profi do mnie nie pasuje... myszy przed podaniem nie grilluje, wiec na US Forum bede uwazana za dyletantke
-
Uczepilas sie tej myszy maczanej w rosole i nie piszesz o niczym innym. Jezeli nie ma zadnych problemow z twoimi wezami to czemu tyle piszesz o "samobojstwach" wezy z powodu stresu. Skad masz takie doswiadczenia skoro twoje jedza bez problemu i wszystko jest ok???
-
bo niestety u moich znajomych dzieje sie tak coraz czesciej, wyobraz sobie, ktos chcial kupic regiusa dla 7 letniej corki, zamiast psa....
-
No to trzeba tluc do glowy znajomym o stresowaniu sie regiusa a nie zasmiecac tera postami tej samej tresci. Bo jak na razie widze tylko postu typu ze regius popelnia samobujstwo albo o grilowanej myszy. I ciekawe ile tych znajomych jest ze coraz czesciej sie tak dzieje.
-
Pokoj Ludziom i Wezom,
Uprawnienia umieszczania postów