Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: kupno regiusa

kupno regiusa

gdzie najlepiej kupić zdrowego ładnego i oczywiście jedzącego regiusa w biofilu czy czekać na giełde w świętochłowicach
    ?"???

Re: kupno regiusa

w biofilu są ładne jedzące regiuski... wiem bo sam mam jednego z tegorocznego miotu Polecam co do giełdy to była tutaj niedawno osoba która kupiła tam regiusa i wąż nic nie jadł :/

Poczekaj do giełdy , bedą napewno mieli regiusy panowie Plucik i Borkowski i a to bardzo dobre źródło i pewnie bedzie w czym wybierać, nie ujmując oczywiscie Biofilowi - bo to takze bardzo dobre źródło.

Biber miotu albo raczej importu :] ?

Rhodan2000
    Guest

moze u mnie? bede miala 7 sztuk , do odbioru w Poznaniu, mozliwy kurier, wszystkie bezproblemowe /w zakresie jedzenia/ naturalnie Problem z glodowka moze wystapic poprzez zle warunki hodowli, branie na rece, zle traktowanie, lub proba dania myszy kapanej w rosole, w momencie odbioru waz zostanie nakarmiony, wiec ... chyba o to chodzi,
    Hanna

ironkapela
    Guest

Och jaka Ty jestes madra...

fakt że Hanna co chwile o tym rosole przypomina... jak komuś to pomogło to daj spokój :/

Hanna kiedy bedziesz miala te regiusy w poznaniu?? Mam jakies 70km do poznania wiec mzoe bym cos zobaczyl

Ku[piłbym u Hanny, ale jeżeli te regiusy mają zaprzestać jedzenia po tym jak się na nie patrzy, to dzięki, te z Biofila to przynajmniej można brać na ręce.
    Z tym kąpaniem to dałabyś sobie na looz, zwłaszcza że mimo twojej "wybitnej" yntelygencji, nie załapałaś do dziś o co chodziło, aż mi cię żal czasem (ale twojego męża jeszcze bardziej mi żal)

w momencie odbioru waz
    > zostanie nakarmiony, wiec ... chyba o to chodzi,
    > Hanna

że co?? nakarmisz węza w czasie transportu??

Uprawnienia umieszczania postów