-
kupno regiusa
gdzie najlepiej kupić zdrowego ładnego i oczywiście jedzącego regiusa w biofilu czy czekać na giełde w świętochłowicach
?"???
-
Re: kupno regiusa
w biofilu są ładne jedzące regiuski... wiem bo sam mam jednego z tegorocznego miotu Polecam co do giełdy to była tutaj niedawno osoba która kupiła tam regiusa i wąż nic nie jadł :/
-
Poczekaj do giełdy , bedą napewno mieli regiusy panowie Plucik i Borkowski i a to bardzo dobre źródło i pewnie bedzie w czym wybierać, nie ujmując oczywiscie Biofilowi - bo to takze bardzo dobre źródło.
-
Biber miotu albo raczej importu :] ?
-
moze u mnie? bede miala 7 sztuk , do odbioru w Poznaniu, mozliwy kurier, wszystkie bezproblemowe /w zakresie jedzenia/ naturalnie Problem z glodowka moze wystapic poprzez zle warunki hodowli, branie na rece, zle traktowanie, lub proba dania myszy kapanej w rosole, w momencie odbioru waz zostanie nakarmiony, wiec ... chyba o to chodzi,
Hanna
-
Och jaka Ty jestes madra...
-
fakt że Hanna co chwile o tym rosole przypomina... jak komuś to pomogło to daj spokój :/
-
Hanna kiedy bedziesz miala te regiusy w poznaniu?? Mam jakies 70km do poznania wiec mzoe bym cos zobaczyl
-
Ku[piłbym u Hanny, ale jeżeli te regiusy mają zaprzestać jedzenia po tym jak się na nie patrzy, to dzięki, te z Biofila to przynajmniej można brać na ręce.
Z tym kąpaniem to dałabyś sobie na looz, zwłaszcza że mimo twojej "wybitnej" yntelygencji, nie załapałaś do dziś o co chodziło, aż mi cię żal czasem (ale twojego męża jeszcze bardziej mi żal)
-
w momencie odbioru waz
> zostanie nakarmiony, wiec ... chyba o to chodzi,
> Hanna
że co?? nakarmisz węza w czasie transportu??
Uprawnienia umieszczania postów