-
PROSZE O OPINIE NA TEMAT PYTHONA REGIUSA!!!!
Chciałbym kupić sobie weża i sie wacham pomiedzy weżem mlecznym a pythonem krolewskim. I chciałbym abyś napisał jakie te weże sa...... i jakie były poczatki z nim... itp.
-
Re: PROSZE O OPINIE NA TEMAT PYTHONA REGIUSA!!!!
Z ergiusami roznie bywa. Bywaja osobniki ktore nie chca jesc ale ja sie jeszcze z takim nie spotkalem a kumpel ma zoologika i zaden ze sprowadzonych nie sprawial problemu. Kupujac mlodego osobnika z pewnego zrodla nie powinno byc z nim klopotow. Natomiast jest taka forumowiczka "Rhodan2000" ktora wszystkim odradza kupno tegoz weza i zapewne Tobie tez odradzi. Z mlecznymi nie mialem doczynienia to sie nie wypowiadam.
-
Regiusek jest spox ja mam go i nie mam z nim żadnego problemu!!!!!!!!
-
Ja tez mam Regiuska i to najwdzieczniejszy waz z jakim mialem do czynienia :>
-
-
B.trudno o regius z hodowli w naszym kraju. Cała raszta to import z farmy w Ghanie/Togo itp.
-
Ze wszystkimi wężami jest dokładnie ten sam problem - trzeba je kupować z pewnego źródła i tylko takie, które bez problemów jedzą. Mleczne w takim samym stopniu jak inne węże bywają problematyczne i trafiają się nie jedzące. Niewątpliwie jednak łatwiej znaleźć zdrowego i jedzącego Lampropeltisa niż regiusa bo jest ich po prostu więcej i z wielu źródeł.
-
ja mam z www.biofil.pl mieszkam w KRK wieć spoko wybrałe regiusa oni tylko sprzedają weżą jedzące zdrowe
-
Za to ja mam regiusa ktory nie chce jesc ale to juz inna bajka jest. Powiem takoczytaj o tych wezach ,poczytaj opinie innych i potem sam stwierdzisz ktorego wolisz
ja bym tak zrobil
-
mam mlecznego i jestm zadowolony jest śliczny tylko bardzo czesto siedzi w kryjówce
z żarciem nie mam problemu wychodzi jak jest ciemno
właśnie też chce kupić regius
a i chyba z biofila...
twój wybór
Uprawnienia umieszczania postów