-
-
Re: Jaki na poczatek?!
No to juz sobie odpowiedziales na to pytanie. Czy wczesniejsze posty o tym jakiego wybrac weza i jak przekonac starych nie wystarczaja Ci? To pytanie jest naprawde meczace. Co z tego ze ktos poleci Ci regiusa jak Tobie bedzie sie podobac Boa. Poczytaj, wybierz sam konkretnego weza i dopiero pytaj czy bedzie dobry na poczatek i do danego terra.
-
1 boa dusiciel
2 ok 200-300 zł
3 odpowiednie terra a co ze steropianem to nie wiem
4 hmm to chyba sprawa indywidualna
-
-
Nie wiem czy w tym dziale ale podobny pomysl z trojkatnym byl. A co do farby zeby pomalowac sklejke to najlepszy bedzie "Dulux Diamond" Jezeli terra bedzie przylegalo do scian od wewnatrz domu to styropian bedzie raczej zbedny.
-
Tak jak mówił marcin Boa Dusiciel. Jest prosty w hodowli. Jeżeli nie podejdzie rodzince bo będzie że udusi czy coś takiego to kup Boa Tęczowego, a nawet na 2 Ci starczy za tę samą cenę co boa dusiciel (Młode chodzą po 100-150 zł)
-
Mi sie wydaje ze powinieneś sobie boaska kupić (są piękne) ale to tylk o moje zdanie
-
-
dokładnie... najpierw terra i wyposarzenie a później wąż... co do tego jak przekonać rodziców to ja po prostu zamówiłem węża i przyszedł do domu troche wrzasku ale sie opłaciło
-
witam!
dobry wybór sama mam boaska i jest super
polecam
Powodzenia. Ilo.
Uprawnienia umieszczania postów