Na poczatku witam wszystkich!!
Wiem, ze tego typu temat byl juz poruszany wiele razy, wiec jezeli nikt mi nie odpowie beczal nie bede!!
I. chcialbym spytac jakiego weza polecili byscie mi na poczatk?! DOdam, ze od 3 lat mam 2 zolwie czerwonolice i mniej wiecej wiem o co biega z tego typu zwierzakami bo maja sie dobrze- sa zdrowe i maja chyba wszystko co moglem im zapewnic! (Chociaz zdaje sobie sprawe ze zolw i waz to 2 rozne stworzenia!)
II. Ile mniej wiecej moze kosztowac waz ktorego polecieliscie mi w odp. na I pytanie. Pytam, zeby nie kupic weza a pozniej zalowac ze za ta kaske moglbym sobie gdzie indziej kupic 2 takie same!
III. Planuje zbudowac "trojkatne" terrarium w rogu pokoju . Planuje zeby mialo okolo 1,8m wysokosci, a 2 scianki przylegle do scian pokoju mialy okolo 1,5m.
tylne scianki w terrarium chce zbudowac ze sklejki pomalowanej "ekologiczna" farba i oddzielonej od muru 5cm styropianem. Przod szkalnny! Co o tym myslicie?
IV. NA koniec podpowiedzcie mi jak mam przekonac mame ze waz jej nie zje/udusi/pokasa itp?!?
Z gory dziekuje za wszystkie odp.
Pozdro dla was i waszych "pupili"!