Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: I co kupic.

Adrian.moto
    Guest

I co kupic.

Zdecydowalem sie na weza.
    I mam okazje kupic Lampropeltis triangulum sinaloe lub Lampropeltis mexicana mexicana. Tylko ze nie moge sie zdecydowac. Ten i ten mi sie podba. Ale wydje mi sie ze sinaloe jest ladniejszy ma torche zywsze kolory. A co wy o tym sadzicie.

Re: I co kupic.

Kwestia gustu. Sinaloae są do siebie podobne jak klony, mex mex są o wiele bardziej zmienne. Ja zdecydowanie wolę mexicany.

Rhodan2000
    Guest

chodzi o to czy sie podoba???
    sprawdz najpierw , czy bedziesz mogl DANEMU GATUNKOWI ZAPEWNIC ODPOWIEDNIE WARUNKI; Z TEGO TEZ WZGLEDU POZEGNALAM SIE Z HODOWLA GATUNKU BOA , po prostu Terrarium dla nich przerosloby moje mozliwosci finansowe.
    Wymagaja wilgotnego otoczenia, a szklane terrarium jest tu gdzie mieszkam bardzo drogie. Potem wyjechalam do Ghany i poznalam Pythony, przy nich tez pozostalam, naturalnie moj pierwszy Python byl niestety moja porazka, teraz mam 3 i jak na razie to funkcjonuje
    Hanna

_TRIMK_
    Guest

to hyba niema nic wsppulnego z pytaniem:/ Ja na twoim miwjscu wziąłbym oba

Adrian.moto
    Guest

Hahah tez bym wizol oba. ALe miejsca juz nie mam. Bo mam jeszcze 8 pajkow ;D
    hehehe.

Rhodan2000
    Guest

to ma cos wspolnego.... chodzi o jego decyzje nie nasza
    Hanna

RafalJG
    Guest

Tak jak ktos napisal sprawdz wymagania wezy i okresl ktorym sprostasz. A taka mala dygresja z mojej strony.. weza nie kupujesz po to abys mogl sie chwalic jego kolorami... :]

Rhodan2000
    Guest

ktos, czy ja?

Uprawnienia umieszczania postów