Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: wygrzewanie i jedzenie zboza

wygrzewanie i jedzenie zboza

cze moj zboz przeszedl juz wylinke i z tego sie ciesze co mozecie uznac za smnieszne! mam pytanka:
    -wiem ze waz raczej sm bedzie wybieral czy chce sie wygrzac czy nie ale moj waz wogole sie nie wygrzewa i jest gdzies schowany w konarze czy na galazkach-czy to normalne ze sie nie wygrzewa tem w terra waha sie od 24 do 34 pod zarowa?
    -moj waz jest 2 dzien po wylince a ostatnio jadl 10 dni porzed wylinka ma 80cm i co mnie martwi to to ze on tylko wacha mysz a nie atakuje jej-czy mam juz sie martwic czy poczekac az jeszcze zglodnieje?
    czekam na odpowiedzi

_TRIMK_
    Guest

Re: wygrzewanie i jedzenie zboza

dobrze masz wszystko wężyk jak będzie chciał to pójdzie do ciepła np. gdy zje bo potrzebna mu temp. do trawienia! A z pokarmem poczekaj

dzieki

Kretschmer
    Guest

Ale i tak nie konieczne będzie chciał się wygrzewać. Mój regius nawet kiedy trawi to siedzi w cieniu.

Czarna Rozpacz
    Guest

u mnie zbozowa malo kiedy idzie pod zarowe.A co do jedzenia to mam ten sam "problem".Nie chciala zrec i wreszcie zdechl mi biegusek.No to go do zamrazalnika wrzucilem i pod 3 dniach do goracej wody i do terra.Na poczatku obwochal,obejrzal i odpelz gdzie indziej.Ale rano trupka juz nie bylo wiec zostal pozarty.
    Nie przejmuj sie
    Moj tez po wylince zaczal tak ostroznie podchodzic do zarcia

Uprawnienia umieszczania postów