Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: ponczosznik HELP

Re: ponczosznik HELP

Za szybko rośnie znaczy za dużo karmiony, za szybka przemiana materii, niektóre narządy nie nadążają za przyrostem masy ciała, życie może piękniejsze ale dużo krótsze.

Przynajmniej z takim wywodem spotkałem sie przy okazji podobnego problemu u żółwi ale myślę, że można go odnieść do wszelkich gadów i zwierząt w ogóle.

P.

olimpia1400
    Guest

cougar mówi o 4 tygodniach... czyli to miesiac przeciez, a na temat zbożóweczek nikt nie krzyczy, że nie powinny liniec tak czesto... wydaje mi sie ze u tak małego weza to jeszcze jest dopuszczalne

moj samczyk ponczosznik wlasnie wylinial po 2 tygodniach.........sama sie dziwie,ze tak szybko,ale nie mam nic przeciw skoro uwazal,ze musi..........hehehe

Coguar
    Guest

dobra dobra maka nie takiego malego mama i tata go karmilem teraz musze kolegow do domu zapraszac:P a tak wogole to jak to z nimi jest bo jednego nie czaje przeciez w naturze czyli na wolnosci nie maja terminarzu obiadowego wcinaja kiedy im cos do pyska wpadnie jak nie robaczek to zabunia lub ssaczek i jakos soie cool zyja

Uprawnienia umieszczania postów