-
Pierwszy rozród Corallus hortulanus
Witam, wczoraj prawdopodobnie pierwszy raz w Polsce przyszły na świat hortulanusy "color phase". Węże bedą gotowe do sprzedaży zaraz po 1 wylince i karmieniu. Sa genialne!! Super ubarwienie!! Kilka węży jest już zarezerwowanych, do sprzedania pozostały 3 sztuki. (jedna rezerwacja jest nie pewna więc możliwe, że będzie do sprzedania jeszcze jeden maluch. Zdjęcia wkrótce (nie chce wysyłać na mejla bo pewnie dużo osób bedzie chcialo z ciekawości obejrzeć).
#1. 500zł (brązowo - czerwony z czerwonymi cętkami)
#2. 600zł (zółto - pomarańczowy)
#3. 700zł (super jasny zółty, jaśniejszy od ojca którego fotki były na forum)
Rodzice są zarejestrowani na podstawie pozwolenia importowego CITES (przyleciały z Kanady), młode będą posiadały świadectwo urodzenia w niewoli.
Szczegółowe informacje pod numerem 504-100-828 po 20 codziennie.
Wiem, że nie jest to dział SPRZEDAM, tam wrzuciiłem takiego samego posta poniważ nie mam czasu pisac 2 oddzielnych, tutaj am charakter informacyjny.
-
Re: Pierwszy rozród Corallus hortulanus
gratuluję rozmnożenia. niestety nie moge wziąć jednego dla siebie...
-
Spoko, w przyszłym roku też pewnie będą młode (3mam kciuki)
-
-
moge zapytac ile mlodych bylo w mmiocie ?
-
-
-
Też się przyłączam do gratulacji innych. Swoją drogą te umaszczenia muszą całkiem ciekawie wyglądać jak się te wężyki obok siebie zestawi
-
GRTULACJE!
Czekam na fotki (mam nadzieje ze je umieścisz na forum) z chęcią bym jedenego kupił ale jest pare problemów (kasa,miejsce,rodzice)
POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ GRATULUJE!
Uprawnienia umieszczania postów