Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: cyz aby na pewno?/

cyz aby na pewno?/

Ej kupiłem z 2 miesiące temu zbożówke albionos(tAK mi policzyli :P) i chciałem sie pytnąc ajk młode Zbożowki wyglądają( kolorystyka

ironkapela
    Guest

Re: cyz aby na pewno?/

Lepiej bedzie jak umiescisz foto. Wtedy sie stweirdzi coz TY tam masz )) A zdjecia co do zdjec zbozowki to wszedzie jest ich pelno :P Pozdro

od tego jest galeria, google, "szukaj", opisy gatunków
    Wygląda tak jak zbożówka zależnie od rodzaji snow są białe classic są czerono czarne takie
    POSZUKAJ!

zephyr
    Guest

http://www.cornsnakes.com/ tu na pewno znajdzies

ej oka znam z deka angielski wiem że snow to śnieżny w tym znaczeniu . nie jest właściwy na 100% ani heterezygody na albino raczej nie snow corn też nie mi sie wydaje że to jakiś m\ieszanie cheterezygody na albino i albinosa

Heterozygoty mieszane na albino i albinosa to nowość na rynku. Pochwal się i pokaż zdjęcie.......

pierw musze je zrobić . Nie wiem dokładnie czy dobrze twierdze. Interesujący według mnie ma kolor . pozatym niedawno zmieniłem mu terrarium wiec nie ingeruje w otoczeni narazie

no stronie biofilu jest tam jak sie patzy o gady na dole połoz zbożowy i jest het na albino i obok jasniejszy to mój jest jak tamten tylko troce ciemniejszy odcień

Uprawnienia umieszczania postów