-
Za duża mysz
mam myszę która jest zaduża dla mojej zbożówki jak w najbardziej humanitarny i najmniej krwawy sposób podzielic mysz na mniejsze kawałki
-
Re: Za duża mysz
jestes pewna czy jest za duza ?
A co do podzialu to zalerzy jakie chcesz kawalki, mozesz sprubowac z mikserem, ale nie wiem czy wtedy nie wyjad za male ...
-
na pewno jest za duża chodzi mi aby podzielic na 2 kawałki i w miare bezkrwawo
-
Bezkrwawo to się chyba nie da (No chyba, że wyssiesz strzykawką całą krew a dopiero potem przetniesz)
-
powiedziałe w miare a mikserem to chyba przesada
-
Zamroź za dużą na potem a teraz kup taką o odpowiednim rozmiarze - to jest metoda bezkrwawa. Mysz w kawałkach nie jest już pełnowartosciowym żarciem bo połowa organów wyleci przy okazji. Zakładam, że mówimy o martwej myszy? Jesli nie to najpierw zanij (poczytaj o tym) a potem zamroź.
-
Czlowieku jak wpadles na taki pomysl?? Ganiaj do zoologika po mniejsza mysz a nie myslisz tutaj o takich rzeczach. Pozygac sie idzie....
-
a jaka duża ta zbożówka??? podaj tą mysz... powinna zjeść
-
> a jaka duża ta zbożówka??? podaj tą mysz... powinna zjeść
Jeśli mysz jest za duża, NIE PODAWAJ. Może ją zwymiotować, a tego nie potrzeba Ci w tej chwili. Zamroź tak jak napisał mordd, nie ma co się babrać w zwłokach
pozdrawiam, Karla
-
ja sie spytałem o wielkość zbożówki... kiedyś prędzej czy później będzie trzeba podać większą mysz... i pamiętajmy o tym jak wężę potrafią sie "ponaciągać" podczas jedzenia... chociaż możesz zrobić tak jak mówi mordd i zamrozić :]
Uprawnienia umieszczania postów