-
Znowu Python Regius
Witam jestem swiadomy ze posty takie jak ten pojawiaja sie tu co 2 dni.Czytam je wszystkie z zaciekawieniem ale w zadnym z nich nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.Przedstawie moj problem:
Otoz w zeszlym tygodniu otrzymalem regiusa ktory ma ok 80cm jest to samica i wg poprzedniego wlasciciela ma ok 1.5 roku.Problem polega na tym ze przez okres ktory znajdowala sie u poprzedniego wlasciciela byla karmiona przymusowo-3 mies.
Chcialbym wiedziec czy jest jakis sposob zeby weza nauczyc jesc samodzielnie?? No i oczywiscie kiedy sie mam za to zabrac bo na razie daje mu spokoj(mam go od czwartku). Warto dodac ze mam w domu jak by co 2 myszoskoczki oraz dostep do myszy i szczurow a nawet chomikow chyba dzungalskich.
Od czasu jak go wpuscilem do terra upatrzyl sobie jedna szczeline w takim miejscu ze nawet jest go trudno dostrzec.Nie wiem nawet czy z niej wychodzi bo zanim sie poloze spac to tylko slysze jak sie przesuwa ale wlasnie w tej szczelinie.
Czy sa jakies szanse ze waz zacznie sam jesc?? Prosze odp na moje wszystkie pytania.
Pozdrawiam Arek
Uprawnienia umieszczania postów