Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jak długa może być zbożóweczka po roku?

chevaliere
    Guest

jak długa może być zbożóweczka po roku?

hello, mam pytanie: jak długa może być zbożóweczka po roku? uwzględniając karmienie co 3,4 dni.

thx

Re: jak długa może być zbożóweczka po roku?

A teraz stara śpiewka....

Wszystko zależy od wielu czynników... wiekości terra,temp.,osobnika itp.-)

ironkapela
    Guest

Dlugosc weza nie zalezy tylko od czestosci karmienia. Musisz tez uwzglednic warunki panujae w terra.

ahhhhh takie głupie pytania :]
    zależy od bardzoooooo wielu rzeczy ale nie są to zazwyczaj jakieś duże różnice znjadź sobie zdjęcie rocznej zbożówki na forum i pooglądaj

zbożówka rośnie po roku 3,5m a ja mam już zbożówkę co ma 17m trzymam ją w pokoju i poprostu karmię co 4dniheheh żyrafami żartuje niemożna tego określic ile urosnie po roku nawet zależy jaka pleć i wiele innych żeczy! Poprostu nieda sie na to pytanie odpowiedzieć.

mi się wydaje, że pytającemu chodziło o maksymalną długośc rocnzego osbnika. przy dobrych warunkach to jakoś z 90-100 cm... to max

chevaliere
    Guest

dzięki wielkie, grochu, o to mi właśnie chodziło.

PS. komentarze w stylu "co za głupie pytanie" są po prostu zbędne, by tak łagodnie rzec.

bo to pytanie było głupie... ale ja odpowiedziałem na nie i dałem przykład jak możesz sie dowiedzieć ile rosną....
    ale 90-100cm to już chyba deczko za dużo ... nie miałem nigdy zbożówki ale wydjae mi sie że 90 to raczej max... chociaż moge sie mylić

Uprawnienia umieszczania postów