Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Constrictor... jaka odmiana ?

Constrictor... jaka odmiana ?

Witam !

Chciałbym się dowiedzieć jaka to odmiana Constrictora... czy może jest to mieszaniec ?

Na necie znalazłem fotkę odmiany Boa C. Constrictor "Venezuela", naturalnie skrzyżowanej z Boa C. Imperator, która jest bardzo podobna pod względem ubarwienia i wzorów do mojego.

Z góry dzieki za info.

pozdrawiam
    VAGANSEK

Re: Constrictor... jaka odmiana ?

Ta Boa C. Constrictor Venezuela skrzyżowana z Imperato ma koniec ogona ciemniejszy niż Twój Boa. Twój ma tylko ciemniejsze plamy na kocu ogona a a ten drugi ma ciemne plamy otoczone białą powłoką. Uważam że twój to zwyczajny kundelek ale nie jestem znawcą Boa bo sam nigdy takiego nie miałem ani moji znajomi też nie mają...
    Poczekaj aż sie wypowie jakiś fanatyk Boa
    POZDRAWIAM!

niewidze tego podobieństwa ;]

Właściwie to ja też się zastanawiałem, jaką odmianą jest mój Boa. Może ktoś zna na to odpowiedź?

chyba wszytskie to kundelki
    Zastanówcie sie.. jak kupiliście Boaska za 200 zł może więcej to wiadomo ze to kundelek, jak za więcj to możecie sie zastanawiać nad czystoscią i gatunkami

nie mam pojęcia jaka to odmiana,mam ten sam problem bo mój boas wygląda identycznie.Kupiłem go 1,5 roku temu,teraz ma okolo130 cm i prawdopodobnie to samiec.Może są z jednego miotu?

To zwykłe kundle....

kubaw dużo kundli jest prawie identycznych ;-) chociaz niesa z jednego miotu....

Marcin .P
    Guest

hehe nie powiem że jestem fanatykiem ale ma 5 boa jak przedmówcy pisali te boa za fot które podaliście to kundelki oczywiście z wyjątkeim B.c.c venezuela

sam mam 4 kundelki no i jednego czyściocha ( chyba ) niestety takie czyściochy jak B.c.c ma kilka osób w polsce strasznie delikatne w hodowli i wybredne no i nie zbyt tanie :[ ale za to warte tych pieniędzy

o i macie wypowiedź fanatyka

Hehehe Marcin .P no oczewiście że tamten to nie kundel ale jest napisane co jest na tej focie ;-)

Uprawnienia umieszczania postów