-
Re: Szukam: kompletnie nieoswajalne dzikusy
Tak przemyslalem to co napisałem i musze ci PMajdan przyzanc racje. Ilos postów nie jest odzwierciedleniem wiedzy, przykład TY i ja niby róznica wielka a niekoniecznie prawdziwa.
-
O jezu czy to takie ważne ile ktos ma postów???? Kłuccie sie na gg albo na jakims czacie a niezaśmiecajcie forum:/
-
gdyby dla mnie było wazne ile mam postów to mial bym tyle co PMajdan - koncze bo widze ze to i tak nie ma sęsu
-
Mi to wisi kto ile pisze. Rownie dobrze moge powiedziec ze mnie razi twoj nick bo jest za dlugi - co za glupote wymysliles z ta iloscia:? Od czep siep.
-
kurde, odnosze dziwne wrażenie, to że to forum ostatnio ma raczej umoralniać, niż podawać konkretne informacje. to kazdego osobista sprawa, co robi, zadaje jakieś pytanie, to może by mu na nie odpowiedzieć?
owszem, są. większość corallusów do końca swojego życia kąsa... np...
goniosomy, większośc jadusów.
-
-
mój hortulanus spokojnie dawał brac sie na ręce wiec sie z tym ze wszystkie corallusy sie niezgodze( chyba zę miałes na mysli caninusy), jadusów też nie mozna tak wszystkich odrazu wrzucać do jednego wora.. niektóre wcale sie sa agresywne , tyle ze w tym wypadku najmniejsza agresja moze mieć spore konsekwencje
-
"większość corallusów", "większość jadusów"
Uprawnienia umieszczania postów