Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: zboowka bez kryjwek!!

zboowka bez kryjwek!!

Witam pisze tego posta w imieniu JaCu_lubin.
    Moge trzymac zbozowke w terrarium bez kryjowek bo ciagle sie chowa?? mam jom juz z 2 miesiace i zawsze siedzi zchowana .....!!

Re: zboowka bez kryjwek!!

ehhhhhhh....... nie możesz!!!! NIE WIEM CO PISAĆ BO TO JEST TAKIE PRYMIYWNE PYTANIE! KRYJÓWKI SĄ OBOWIĄZKOWE! JAK CHCESZ ŻEBY TWÓJ WĄŻ MIAŁ PROBLEMY Z JEDZENIEM I CAŁY CZAS ŻYŁ W STRESIE TO PROSZE BARDZO!
    ahhhhhh

Dokłądnie tak jak Biber powiedział Niemożna.... może ona lubi noc i wychodzi w nocy wtedy kup se czerwoną żarówke i na noc montuj.... i bedziesz mógł ją sobie obserwowac ;-)

a nawet jakbyś jej usunoł te kryjówki to by sie zakopała :]

No comment :/ To pytanie nie jest chyba najmądrzejszym jakie zadałeś w życiu. "Moge trzymac zbozowke w terrarium bez kryjowek bo ciagle sie chowa?" A myślisz że po co są kryjówki?! Dla ozdoby?

Kretschmer
    Guest

To by podłoże wywalił:/

boże...takie posty powinno się wywalać...

Czarna Rozpacz
    Guest

Boze jakie to wspaniale,ze wszyscy jestescie tak doswiadczonymi terrarystami,ale moze choc troche qw** pomocy dla innych?
    Po to sie pyta,zeby dostac odpowiedz.Glupi by byl gdyby nsie nie spytal i wywalil te kryjowki.
    Ale nie,wy musicie pokazac swoja denna wyzszosc zamiast normlanie odpowiedziec.

Czarna Rozpacz sorry czy ja i Biber odpowiedzieliśmy głupio ?? chłopie niemów wszyscy bo my mu odpowiedzieliśmy akurat normalnie...

a poza tym Czarna Rozpacz przecież nie musi zakładać nowego postu z tak dennym pytaniem bo gdyby poszukał i poczytał to na pewno by wiedział że KRYJÓWKI SĄ OBOWIĄZKOWE!!!!! WIĘC APEL: ZANIM COŚ NAPISZESZ POSZUKAJ!
    Pozdrowienia dla Goblina i innych!

Uprawnienia umieszczania postów